Tabu
PEOPLESlider

Actorul de la Hollywood care vrea să deschidă un hotel pe litoralul Mării Negre

Celebrul Robert De Niro vrea să deschidă un hotel pe litoralul Mării Negre, fiind co-proprietar al companiei hoteliere Nobu Hospitality.

Robert De Niro, faimosul actor și co-proprietar al companiei hoteliere Nobu Hospitality, va deschide în curând două hoteluri de lux în Bulgaria. Unul dintre ele va fi amplasat pe litoralul Mării Negre, în orașul Varna, în timp ce celălalt va fi găzduit într-o clădire istorică din inima Sofiei.

Nobu Hospitality, renumită pentru serviciile sale de înaltă calitate în industria ospitalității, se extinde acum în Europa prin această colaborare cu investitorul BSPF Bulgaria și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Această inițiativă promite să ofere oaspeților atât condiții de cazare de lux, cât și experiențe culinare rafinate.

Cu aceste două noi adiții în Bulgaria, Nobu Hospitality își consolidează prezența în Europa, consolidându-și statutul de lider global în ospitalitatea de lux. Cu o istorie începută în 1994, compania a extins rapid portofoliul său la nivel mondial, incluzând în prezent 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în cele mai prestigioase destinații din întreaga lume.

Compania la care Robert De Niro este co-proprietar s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, potrivit novinite.com.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ozana Barabancea și-a speriat viitoarea noră: „Credea că sunt Bau Bau”

Andreea Damian

Salma Hayek împărtășește secretul „dezgustător” al fizicului ei impresionant la 56 de ani

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 6 august!

realitatea

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Tabu Tabu

Cât timp ar trebui să stau la soare ca să-mi iau doza de vitamina D?

Andreea Damian

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Scrie un comentariu