Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trucul cu care să eviți transferul rujului pe masca de protecție

Deși masca de protecție a devenit obligatorie, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, unele femei nu au renunțat la ideea de a se machia.

Există însă un mare dezavantaj. Machiajul se transferă pe mască. Urme de fond de ten și de ruj, care nu sunt foarte elegante, mai ales dacă porți masca textilă preferată. Din fericire, există un sfat de frumusețe simplu și eficient, găsit pe TikTok, care ne va permite să ne fixăm rujul și să dureze toată ziua.

În tutorialul său de frumusețe pe internet, o tânără pe nume Alia (@_aaliaaaa pe TikTok) arată cum să faci asta în câteva secunde. După aplicarea rujului, „luați un șervețel din hârtie și desfaceți-l. Așezați-l delicat pe buze”, explică ea, după care aplicați pudră de ten translucidă cu o perie pufoasă. „Înlăturați șervețelul. Acum rujul este rezistent la transfer”, ne asigură ea.

Acest lucru se datorează faptului că pudra a absorbit excesul de material și umezeala din ruj, rezultând un ruj mat. Astfel, rujul devine practic rezistent la transfer pentru o bucată de vreme. Foarte inteligent!

Videoclipul tinerei a devenit viral în câteva zile, fiind vizionat de peste 450.000 de ori pe TikTok și a strâns mii de „aprecieri”. Tutorialul ei a inspirat multe adepte ale machiajului care nu au ezitat să-i reproducă ideea.

Un sfat de reținut chiar și atunci când masca nu va mai fi obligatorie, pentru a putea săruta sau a bea ceva fără a lăsa ruj peste tot.

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

Anorexica Flavia Apostol face furori la plaja! Cum arata in costum de baie

Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!

Andreea Damian

Clona, noua gamă de produse Dorin Negrău

realitatea

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Andreea Damian

1 comentariu

Angela 24 February 2021 at 20:08

Foarte bun sfatul, big like pentru articol 😀

Răspunde

Scrie un comentariu