Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Acupunctura – tratament antiîmbătrânire?

Ridurile, pierderea elasticităţii pielii şi petele vârstei sunt efectele trecerii timpului. Cercetări şi analize de laborator tot aduc în faţa noastră tratamente de întârziere a apariţiei lor, de stopare temporară sau cu efect de lifting şi umplere a ridurilor. Acupunctura este o metodă de care puţine femei ştiu că, pe lângă efectele cunoscute asupra sănătăţii, această terapie poate fi şi un tratament antirid.

Poate acupunctura să ofere un lifting veritabil? Conform testelor, după 10 tratamente (două tratamente pe săptămână, timp de 5 săptămâni consecutive), se pot observa schimbări majore la nivelul pielii, care este mai fermă, mai moale şi chiar şi ridurile mai adânci, care sunt greu de estompat chiar şi de cele mai avansate tratamente, sunt reduse semnificativ, iar liniile fine sunt „şterse”. În plus, se observă o piele mai fermă în jurul ochilor şi o reducere sau chiar eliminare a petelor vârstei. O reală rejuvenare facială.

Acupunctura, cunoscută ca o ramură a medicinei tradiţionale chinezeşti, creată şi dezvoltată pentru eliberarea energiei chi, a devenit o alternativă a tratamentelor chirugicale antirid.

Procedura presupune aplicarea a 30-40 de ace pe faţă şi corp, ce ajută la producerea şi stimularea colagenului şi elastinei.

Prin aplicarea tratamentului şi pe corp, acupunctura încurajează abilitatea corpului de a sprijini efectul de lifting.

Tu ai încerca o astfel de terapie?

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Descopera tendintele anului 2017 pentru o manichiura perfecta

realitatea

Ziua mondială a zâmbetului: cum albești dinții în mod natural?

Andreea Damian

Sotul MIHAELEI RADULESCU a fost condamnat la inchisoare

La 117 kg a ieşit pe stradă în chiloţi şi sutien pe Hollywood Boulevard. Motivul incredibil

Iulia si Mihai Albu vor sa se recasatoreasca!

HOROSCOP erotic – Noiembrie

Scrie un comentariu