Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Acupunctura – tratament antiîmbătrânire?

Ridurile, pierderea elasticităţii pielii şi petele vârstei sunt efectele trecerii timpului. Cercetări şi analize de laborator tot aduc în faţa noastră tratamente de întârziere a apariţiei lor, de stopare temporară sau cu efect de lifting şi umplere a ridurilor. Acupunctura este o metodă de care puţine femei ştiu că, pe lângă efectele cunoscute asupra sănătăţii, această terapie poate fi şi un tratament antirid.

Poate acupunctura să ofere un lifting veritabil? Conform testelor, după 10 tratamente (două tratamente pe săptămână, timp de 5 săptămâni consecutive), se pot observa schimbări majore la nivelul pielii, care este mai fermă, mai moale şi chiar şi ridurile mai adânci, care sunt greu de estompat chiar şi de cele mai avansate tratamente, sunt reduse semnificativ, iar liniile fine sunt „şterse”. În plus, se observă o piele mai fermă în jurul ochilor şi o reducere sau chiar eliminare a petelor vârstei. O reală rejuvenare facială.

Acupunctura, cunoscută ca o ramură a medicinei tradiţionale chinezeşti, creată şi dezvoltată pentru eliberarea energiei chi, a devenit o alternativă a tratamentelor chirugicale antirid.

Procedura presupune aplicarea a 30-40 de ace pe faţă şi corp, ce ajută la producerea şi stimularea colagenului şi elastinei.

Prin aplicarea tratamentului şi pe corp, acupunctura încurajează abilitatea corpului de a sprijini efectul de lifting.

Tu ai încerca o astfel de terapie?

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

“Toti romanii au parte de MANCARE MODIFICATA GENETIC!” Afla cine e specialistul care spune asta

MONICA GABOR are probleme mari cu MR. PINK

Berea fără alcool îți îmbunătățește calitatea somnului!

Femeia cu cel mai greu job din lume / Interviu de angajare VIDEO

realitatea

VICTOR SLAV dat afara de la Pro TV!

Karl Lagerfeld ne-o prezintă pe Mon Shu

Scrie un comentariu