Tabu
PEOPLESlider

Adele, prea fițoasă pentru Las Vegas? Care este adevărul despre concertele anulate

Adele a anunțat cu lacrimi în ochi, joia trecută, că nu mai începe seria de concerte din Las Vegas, de la celebrul teatru Caesars Palace’s Colosseum.

Deși cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a susținut că motivul principal al anulării primului show și al amânării tuturor concertelor ar fi COVID-19, au apărut zvonuri că lucrurile ar sta cu totul altfel.

Se zvonește că echipa lui Adele s-a dovedit un coșmar în timpul pregătirilor de dinaintea inaugurării rezidenței sale. A cerut să se schimbe instalațiile audio și video ale sălii, deși sunt de înaltă calitate tehnică și s-au dovedit foarte bune pentru marile vedete, cum ar fi Madonna, Mariah Carey și Celine Dion, potrivit ziaristului local Scott Roeben.

Se voia construirea unui ecran mai mare în fața celui existent, care nu numai că ar fi însemnat costuri în plus, ci și pierderi mari de timp pentru realizarea acestuia, potrivit Daily Mail. S-a aflat de asemenea că a fost un mare scandal între Adele și designerul de producție, Esmeralda Devlin.

În plus, au mai apărut fricțiuni între Adele și membrii propriei sale echipe de management, ceea ce a dus de asemenea la ridicarea stresului. Din cauza tuturor fițelor ei, unii cred că seria sa de concerte de la Caesars Palace’s Colosseum nu va avea loc până în 2023.

Există voci care spun că, deși biletele s-au vândut, s-ar putea ca rezidența lui Adele, care urma să-i aducă 27,7 milioane de dolari, să fie în cele din urmă complet anulată.

ARTICOLE SIMILARE

Designerii duc covoarele din case pe podium

realitatea

De ce nu merită să comanzi nimic de Black Friday

Andreea Damian

Gala premiilor Oscar 2021 va avea loc cu prezență fizică

Andreea Damian

Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare

Tabu Tabu

Adevărul despre aplicarea loțiunii reparatorii după plajă pe pielea arsă

Andreea Damian

Cum să-ți actualizezi CV-ul în era post-COVID

Andreea Damian

Scrie un comentariu