Tabu
LIFE & LOVESlider

Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu în 2022

Prima lună a noului an aduce multă speranță, așteptări și noroc. Iar cei care încep anul cu speranța de a găsi pe cineva special, lucrează neîncetat pentru asta. De la întâlniri cu oameni noi până la manifestarea prezenței unui suflet pereche, oamenii vor face orice pentru a-și găsi dragostea.

Astrologia poate determina multe dintre aceste aspecte analizând personalitățile celor douăsprezece semne zodiacale. Prin urmare, vă prezentăm zodiile care probabil vor fi împreună în 2022.

Gemeni și Vărsător

Aceste două semne împărtășesc o dragoste pură, care este destul de veche. Ei iubesc compania unul altuia pentru că amândoi sunt înnebuniți după conversații intelectuale. Amândoi se sprijină reciproc când vine vorba de nevoie de timp individual și de libertate. Dar apreciază foarte mult prezența celuilalt.

Taur și Scorpion

Se simt absolut norocoși să se aibă unul pe celălalt pentru că, pentru ei, nu există nimeni altcineva care să se potrivească mai mult decât ei cu nivelurile lor mentale, emoționale și fizice. Iubesc viața confortabilă și o urăsc atunci când sunt mințiți. Cu multe alte asemănări, ei pot ajunge să fie unul dintre cele mai bune cupluri în 2022.

Fecioară și Capricorn

Se potrivesc, deoarece sunt devotați vieții lor, ceea ce le permite să înțeleagă perfect situația celuilalt în mod clar. Amândurora le place faptul că nu trebuie să explice că sunt ocupați. Sunt compatibili pe toate celelalte fronturi.

Leu și Săgetător

Leul este romantic, grijuliu și amabil, în timp ce Săgetătorul este plin de viață, distractiv. Sunt un duo dinamic și, atunci când sunt împreună, pot fi cele mai drăguțe și mai puternice cupluri. Sunt atrași unul de personalitățile celuilalt și scot tot ce este mai bun unul de la celălalt.

Pești și Rac

Sunt foarte asemănători în ceea ce privesc așteptările lor. Ambii au o inimă sensibilă care prețuiește foarte mult sentimentele și emoțiile. De obicei, au obiective similare și acest lucru îi ajută să se apropie unul de celălalt. Ei ușurează lucrurile, nu complică prea mult situațiile, totul pentru că știu ce își doresc amândoi.

ARTICOLE SIMILARE

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Cercetătorii au descoperit care e vârsta la care devenim cu adevărat adulți

Andreea Damian

Shakira, în centrul unui scandal uriaș din cauza unui lănțișor

Andreea Damian

Clipe de groază pentru Ana Baniciu în bombardamentul din Israel. Artista face dezvăluiri incredibile

Andreea Damian

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv. Ce a anunțat vedeta

Andreea Damian

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

Scrie un comentariu