Home > Lifestyle > Adi Mutu s-a despărţit de Consuelo?

Adi Mutu s-a despărţit de Consuelo?

Adi Mutu s-ar afla în faţa unui nou divorţ. După ce a avut un mariaj eşuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare să se repete.

Conform click.ro, in cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiaţii lui dezvăluind că de aproape două luni lucrurile ar fi terminate între el şi Consuelo.

EÎn primul rând, şi poate cel mai important aspect, este acela că Adi şi soţia lui nu s-ar mai fi văzut după sărbători. Concret, din ianuarie, de când fotbalistul a venit în România şi a semnat cu Petrolul.

La momentul transferului său, căpitanul echipei prahovene mărturisea că familia va ajunge în România în cursul următoarelor zile. „Voi sta la Bucureşti, pentru că voi veni cu familia şi cu copiii. Ei încă nu ştiu limba română, aşa că trebuie să stăm undeva unde îi pot trimite la o şcoală internaţională”, a spus Mutu, la 14 ianuarie.

Ce-i drept, fotbalistul locuieşte în zona de nord a Capitalei, însă până în acest moment nici vorbă de prezenţa celor două fete: Adriana şi Maya şi a nevestei Consuelo. În plus, nici pe reţelele de socializare, unde până acum cei doi soţi erau activi, nu au mai postat nimic despre dragostea şi viaţa lor de familie, limitându-se, separat, la a scrie diverse lucruri despre latura profesională. Ca şi cum n-ar fi destul, Mutu mai face ce face şi apare la petreceri singur şi, culmea, în compania unor vedete autohtone.

Ultimele lui ieşiri nocturne s-au consumat alături de Vica Blochina şi Bianca Drăguşanu, cu care s-a spus că fotbalistul a avut o relaţie în trecut.

Articole asemanatoare
adrian mutu si fiul luo
Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu
adrian mutu
Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum
MUTU explica de ce s-a sarutat cu alta femeie! Galerie FOTO cu CALINA, fata care l-a innebunit!
Casnica sexy de la Masterchef a DIVORŢAT!

Comenteaza acest articol

Adi Mutu s-a despărţit de Consuelo?

by   1 min
0