Tabu
LIFESTYLESlider

Adoptă o mamă – Mirela Retegan are din nou grijă de mamele aflate în situații dificile

Campania „Adoptă o mamă” by Mirela Retegan continuă și în acest an cu cea de-a 5-a ediție. „Cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România”, așa descrie antrenorul părinților campania prin care ajută mamele care au nevoie de ajutor.

Adoptă o mamă! „Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste”, spune cea care a pus bazele fenomenului Zurli.

„Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul. Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara”, a continuat Mirela.

„Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei ( un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți. Toate pachetele trebuie trimise la mine, la birou. La începutul lunii martie, voi organiza o petrecere pentru aceste femei, a căror viață nu a fost deloc roz”, îi îndeamnă ea pe cei care vor să ajute mamele aflate în situații dificile.

Campania „Adoptă o mamă” se află deja la al cincea ediție, ideea Mirelei Retegan fiind preluată de asociații de mame din Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Sibiu și Republica Moldova. Detalii pe mirelaretegan.ro.

Mirela Retegan sau „mama Zurli” a pus bazele unui fenomen național despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. Fiica sa, Maya, este cea care a inspirat-o să înființeze trupa cu mai bine de 10 ani în urmă. Când Mirela a lăsat în urmă jurnalismul, nimeni nu bănuia că proiectul său de cântece şi jocuri pentru copii avea să ajungă un adevărat fenomen, fenomenul Zurli. Asta înseamnă cărţi, cântece, turnee internaţionale, spectacole la care cu greu ajungi să mai găseşti bilete.

ARTICOLE SIMILARE

Amazon Studios va filma noul serial „Stăpânul Inelelor“ în Noua Zeelandă

Andreea Damian

Feministele atacă melodia „sexistă” a Spaniei la Eurovision

Andreea Damian

Un cuib de nobili

realitatea

Un stick USB funcțional a fost găsit în materiile fecale înghețate ale unui leopard de mare

realitatea

MONICA GABOR povesteste ce mananca ea in America! RETETE!

realitatea

Rochia de mireasă a prințesei Diana, vedeta expoziției de modă de la Palatul Kensington

Andreea Damian

Scrie un comentariu