Tabu
Image default
lifestyle

Află de ce Beyonce a plătit 1 milion de euro ca să nască!

Beyonce şi Jay Z au devenit părinţi pe 7 ianuarie 2011. Interpreta a adus pe lume o fetiţă în urma unei operaţii de cezariană programate, iar soţul ei a fost alături de ea tot timpul. Cei doi au hotărât să îşi boteze fetiţa cu numele Blue Ivy Carter. Beyonce are 30 de ani, iar Jay 42. O sursă apropiată celebrului cuplu a declarat că atât mama, cât şi fetiţa se simt foarte bine.

Vedetele din întreaga lume, printre care Cheryl Cole, Rihanna şi Gwyneth Paltrow, au salutat, via Twitter, venirea pe lume a micuţei Blue. “Bine ai venit pe lume, Blue! Te iubim deja!”.

Surse apropiate celebrului cuplu, spun că naşterea a costat-o pe Beyonce undeva peste 1 milion de euro pentru că aceasta a închiriat un întreg etaj al spitalului Lenox din New York şi a folosit pseudonimul Ingrid Jackson. Mai mult, angajaţilor spitalului care aveau acces la etajul închiriat de cele două vedete, le-a fost interzis să deţină telefoane mobile asupra lor în zona respectivă, iar camerele de supraveghere au fost acoperite.

ARTICOLE SIMILARE

Noul cântec al lui Michael Jackson VIDEO

realitatea

Cronica anilor de foc

Ghenea multiplicatorul

realitatea

Nud cu Madonna licitat de Christie-™s

realitatea

Cine este aceasta cantareata cunoscuta de la noi? A slabit foarte mult!

SERBAN IONESCU – aniversare trista! Isi doreste sfarsitul!

Scrie un comentariu