Tabu
Image default
lifestyle

Află de ce Beyonce a plătit 1 milion de euro ca să nască!

Beyonce şi Jay Z au devenit părinţi pe 7 ianuarie 2011. Interpreta a adus pe lume o fetiţă în urma unei operaţii de cezariană programate, iar soţul ei a fost alături de ea tot timpul. Cei doi au hotărât să îşi boteze fetiţa cu numele Blue Ivy Carter. Beyonce are 30 de ani, iar Jay 42. O sursă apropiată celebrului cuplu a declarat că atât mama, cât şi fetiţa se simt foarte bine.

Vedetele din întreaga lume, printre care Cheryl Cole, Rihanna şi Gwyneth Paltrow, au salutat, via Twitter, venirea pe lume a micuţei Blue. “Bine ai venit pe lume, Blue! Te iubim deja!”.

Surse apropiate celebrului cuplu, spun că naşterea a costat-o pe Beyonce undeva peste 1 milion de euro pentru că aceasta a închiriat un întreg etaj al spitalului Lenox din New York şi a folosit pseudonimul Ingrid Jackson. Mai mult, angajaţilor spitalului care aveau acces la etajul închiriat de cele două vedete, le-a fost interzis să deţină telefoane mobile asupra lor în zona respectivă, iar camerele de supraveghere au fost acoperite.

ARTICOLE SIMILARE

Muzica altor chipuri, expo foto Răzvan Lazăr

realitatea

Tragedia din viața lui Jennifer Hudson

realitatea

TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

Bagajul in 10 Minute!

realitatea

VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!

ALEXANDRA STAN il inselase pe batausul MARCEL PRODAN?

Scrie un comentariu