Home > Vedete > Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

alexia eram

Dacă vă așteptați la o ședință foto incendiară, ei bine, nu, fiica Andreei Esca și a lui Alexander Eram nu a pozat goală. Însă și-a făcut o nouă coafură cu care și-a surprins prietenii virtuali. Alexia Eram a vrut să știe dacă respctiva coafură este bună pentru festivaluri.
În ultimele sale postări pe rețelele de socialziare Alexia apare cu tot felul de coafuri, unele mai fistichii decât altele. Ba are părul alb și lung, ba scurt, cu breton și cine știe ce alte coafuri a mai ales. Însă ultima postare i-a șocat pe mulți. Căci fiica Andreei Esca a publicat o imagine cu ea având părul în mai multe culori ale curcubeului, însă pe o parte a capului mai multe culori și pe cealaltă la fel.

alexia eram look nou

alexia eram look nou

“Ăsta ar fi fost outfit-ul meu de festival🌈 Vă place?”, a scris ea pe isntagram și a făcut în căteva ore de la postare peste 8000 de aprecieri și multe comentarii. Unii au zis că îi stă bine, alții nu credeau că este părul ei iar unii au strâmbat din nas. Cert este că Alexia a șocat internetul cu coafura ei și cu felul în care s-a pozat. Cum a încercat mai multe coafuri în mai multe postări, tânăra probabil a vrut să vadă reacția urmăritorilor ei și poate că sunt doar niște peruci. Însă îi stă bine iar mama ei, celebra Andree Esca i-a apreciat postarea.

Articole asemanatoare
cristina cioran a dansat in masina
Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare
alexia-eram-fiica-andreea-esca
Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine
Mario Fresh
„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită
andreea esca
Andreea Esca, aniversare specială în familie

Comenteaza acest articol

Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

by Tabu Tabu   1 min
0