Tabu
Image default
PEOPLE

Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

Dacă vă așteptați la o ședință foto incendiară, ei bine, nu, fiica Andreei Esca și a lui Alexander Eram nu a pozat goală. Însă și-a făcut o nouă coafură cu care și-a surprins prietenii virtuali. Alexia Eram a vrut să știe dacă respctiva coafură este bună pentru festivaluri.
În ultimele sale postări pe rețelele de socialziare Alexia apare cu tot felul de coafuri, unele mai fistichii decât altele. Ba are părul alb și lung, ba scurt, cu breton și cine știe ce alte coafuri a mai ales. Însă ultima postare i-a șocat pe mulți. Căci fiica Andreei Esca a publicat o imagine cu ea având părul în mai multe culori ale curcubeului, însă pe o parte a capului mai multe culori și pe cealaltă la fel.

alexia eram look nou
alexia eram look nou

“Ăsta ar fi fost outfit-ul meu de festival🌈 Vă place?”, a scris ea pe isntagram și a făcut în căteva ore de la postare peste 8000 de aprecieri și multe comentarii. Unii au zis că îi stă bine, alții nu credeau că este părul ei iar unii au strâmbat din nas. Cert este că Alexia a șocat internetul cu coafura ei și cu felul în care s-a pozat. Cum a încercat mai multe coafuri în mai multe postări, tânăra probabil a vrut să vadă reacția urmăritorilor ei și poate că sunt doar niște peruci. Însă îi stă bine iar mama ei, celebra Andree Esca i-a apreciat postarea.

ARTICOLE SIMILARE

Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

Tabu Tabu

Dani Oțil a petrecut de ziua lui cu Loredana și Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Cum arată, de fapt, soția lui George Buhnici în costum de baie. Vloggerul a spus că are siluetă de minoră

Andreea Damian

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Care e motivul

Andreea Damian

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

realitatea

Maria Iordănescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Scrie un comentariu