Home > Agenda > Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Rihanna

Serviciul de streaming video al gigantului Amazon a plătit 25 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare la nivel mondial a viitorului documentar despre Rihanna, scrie Hollywood Reporter, potrivit unor surse.

Amazon refuză să ofere detalii despre documentar, acesta fiind cel de-al doilea proiect pe care regizorul Peter Berg îl are cu artista din Barbados.

Documentarul nu are încă un nume și oferă detalii intime din viața Rihannei. Berg are la dispoziția 1200 de înregistrări video brute, deci suficient material pentru realizarea filmului-documentar. Informaţiile despre un posibil documentar despre viaţa artistei au apărut în 2015 iar descrierea originală a filmului ca „o privire nefiltrată în viaţa cântăreţei” rămâne valabilă.

„Cred că este o femeie extraordinară şi este într-adevăr un fel de profil destul de cuprinzător asupra procesului din spatele acestui talent. Etica muncii, talentul, norocul, agitaţia, viziunea. Este o femeie cu adevărat interesantă şi filmul va ieşi în aproximativ o lună şi jumătate, două luni”, a declarat Berg.

În 2017, Berg a anunțat că Rihanna este prea ocupată să ia parte la documentar și că a urmat-o pe cântăreață în timpul turneului său prin Europa. În 2012, Berg i-a acordat artistei primul ei rol important în filmul său de acţiune Battleship. De atunci ea a mai jucat în Oceans Eight şi Valerian.

La începutul lunii decembrie, potrivit The Hollywood Reporter, Apple + a obținut drepturile unui documentar deja înregistrat, dar fără nume, despre cântăreața Billie Eilish. Se pare că serviciul de streaming al Apple a plătit aproximativ 25 de milioane de dolari pentru acest proiect.

Articole asemanatoare
Jeff Bezos
Jeff Bezos devine primul triliardar al lumii
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

by Andreea Damian   1 min
0