Tabu
PEOPLESlider

Ana Baniciu a născut un băiețel. Cum se simte proaspăta mămică + detalii despre bebeluș

Ana Baniciu și Edi Kovacs au devenit părinți. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea a avut loc cu câteva zile înainte de termenul stabilit inițial.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ana Baniciu și Edi Kovacs au întâmpinat cu bucurie venirea pe lume a primului lor copil. Micuțul a sosit mai devreme decât termenul de 12 iunie stabilit de medici. Chiar și așa, cei doi părinți sunt extrem de fericiți că își pot ține acum minunea în brațe. 

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Kovacs, bărbatul alături de care a devenit mamă pentru prima dată. Cei doi trec printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor și marți seară și-au văzut, pentru prima dată, bebelușul.

Ana Baniciu a așteptat cu nerăbdare momentul venirii pe lume a bebelușului său. Artista povestea că făcuse deja bagajul pentru maternitate și stabilise toate detaliile.

La finalul lunii mai, Ana Baniciu mărturisea că este pregătită pentru nașterea naturală și că își dorește ca bebelușul să vină pe lume când va fi el gata.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o cameră superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, spunea Ana Baniciu la finalul lunii mai.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 11 iunie!

realitatea

Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”

Andreea Damian

Kim Kardashian, gest prețios în memoria tatălui ei

Andreea Damian

Anxietatea pe timpul pandemiei. Cum să faci față vieții după izolare

Andreea Damian

Proiectul „DIMITRIE CANTEMIR – Romanian sound of the Orient” în Alba Iulia

Tabu Tabu

S-a scris istorie la Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu