Tabu
CULTURE

Andra, Voltaj si Elena Gheorghe canta pe 8 martie in Afi Palace Cotroceni!

Cei mai cool artisti din FM vin la ProFM Supergirl! Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira vor canta pe 8 martie, pentru SUPERfete, in Afi Palace Cotroceni!

Andra_Voltaj_si_Elena_Gheorghe_canta_pe_8_martie_in_Afi_Palace1Poti sa fii “corigent in dragoste” sau sa crezi ca “iubirea schimba tot”, insa cel mai e importat e “sa le spui si fetelor” sa nu lipseasca de la concert. Pe 8 martie, fetele destepte isi fac singure cadou, un concert numai pentru ele!

Pentru editia cu numarul cinci, pe langa SUPERartistii care vor urca pe scena, a fost pregatit si un set-up special! O experienta 360. Scena va fi pusa pe mijlocul pationarului pentru ca voi sa-i vedeti mai bine si sa-i auziti mai clar pe Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Yanka, Mira si Nicole Cherry.

Pentru ascultatorii din toata tara, Madalina va face prezenta, live din Afi Palace Cotroceni, pe frecventele ProFM, incepand cu ora 16.00. Ea ne va tine la curent cu tot ce se intampla la fata locului si va primi in studio artistii invitati sa urce pe scena.

Incepand cu ora 19:00, Andrei Gheorghe si Greeg, impreuna cu George Vintila vor da startul celui mai asteptat concert al primaverii. Intrarea este libera!

ARTICOLE SIMILARE

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Directorul Amazon obligat de angajați să lupte împotriva schimbărilor climatice

realitatea

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

Andreea Damian

Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

13 genți HOT

realitatea

Cunoscut prezentator TV roman internat in stare grava!

Scrie un comentariu