Home > Agenda > Andra, Voltaj si Elena Gheorghe canta pe 8 martie in Afi Palace Cotroceni!

Andra, Voltaj si Elena Gheorghe canta pe 8 martie in Afi Palace Cotroceni!

Cei mai cool artisti din FM vin la ProFM Supergirl! Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira vor canta pe 8 martie, pentru SUPERfete, in Afi Palace Cotroceni!

Andra_Voltaj_si_Elena_Gheorghe_canta_pe_8_martie_in_Afi_Palace1Poti sa fii “corigent in dragoste” sau sa crezi ca “iubirea schimba tot”, insa cel mai e importat e “sa le spui si fetelor” sa nu lipseasca de la concert. Pe 8 martie, fetele destepte isi fac singure cadou, un concert numai pentru ele!

Pentru editia cu numarul cinci, pe langa SUPERartistii care vor urca pe scena, a fost pregatit si un set-up special! O experienta 360. Scena va fi pusa pe mijlocul pationarului pentru ca voi sa-i vedeti mai bine si sa-i auziti mai clar pe Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Yanka, Mira si Nicole Cherry.

Pentru ascultatorii din toata tara, Madalina va face prezenta, live din Afi Palace Cotroceni, pe frecventele ProFM, incepand cu ora 16.00. Ea ne va tine la curent cu tot ce se intampla la fata locului si va primi in studio artistii invitati sa urce pe scena.

Incepand cu ora 19:00, Andrei Gheorghe si Greeg, impreuna cu George Vintila vor da startul celui mai asteptat concert al primaverii. Intrarea este libera!

Articole asemanatoare
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
Idei de cadouri de 8 Martie pentru femeile foarte ocupate
Massive Attack revin in Romania – Arenele Romane, 21 iunie 2018

Loading...

Comenteaza acest articol

Andra, Voltaj si Elena Gheorghe canta pe 8 martie in Afi Palace Cotroceni!

by realitatea   1 min
0