Tabu
LIFESTYLE

Andreea Raicu, atac la Maria Marinescu: “S-a fript de fiecare dată cu foștii mei iubiți!”

In urmă cu şapte ani, Frank Colin a trait o poveste de dragoste şi cu Andreea Raicu (36 de ani), veşnica rivală a Mariei.

Andreea Raicu l-a cunoscut pe Frank Colin în urmă cu şapte ani, în vacanţele de la Saint Tropez, staţiune de pe Coasta de Azur pe care o frecventa împreună cu grupul ei de prieteni.
Povestea de dragoste a durat însă doar câteva luni, Andreea plângându-se adesea, prietenelor, că francezul era prea posesiv şi gelos şi că-i urmărea fiecare pas. Conform apropiaţilor Andreei Raicu, Frank Colin a cerut-o în căsătorie, dar vedeta l-a refuzat elegant, motivând că nu este pregătită pentru întemeierea unei familii.

Bărbatul s-a consolat însă rapid cu o altă frumuseţe de pe la noi.

Este vorba despre Maria Marinescu, cu care de altfel s-a şi însurat, în 2009. După scandalul traficului de droguri în care francezul a fost implicat, în urmă cu un an, Andreea Raicu s-a felicitat că “a rupt-o” cu cel care i-ar fi putut deveni soţ.
“Dacă acceptam să mă mărit cu el, tremuram eu acum, la DIICOT, în locul Mariei Marinescu… Ea întotdeauna s-a fript cu foştii mei iubiţi”.

ARTICOLE SIMILARE

Epoca de AUR in bucatarie

Mamele care lucrează cu normă întreagă sunt mai stresate

Andreea Damian

CONSUELO, nevasta lui Mutu, a aparut cu alt barbat!!!

Secretul Antoniei: Vezi de ce a fost arestata si expulzata din SUA

ANNA LESKO – al doilea copil!

FATA lui Ionita de la Clejani cerseste la Londra!

Scrie un comentariu