Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Raicu, dezvăluiri „prea sincere” despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică”

Andreea Raicu a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu actorul și cântărețul Tudor Chirilă.

Fosta prezentatoare de televiziune mărturisește că relația pe care a avut-o cu el a fost presărată cu suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică. După ce s-a produs despărţirea, a fost nevoită să apeleze la terapie.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta… Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit Andreea Raicu, recent, într-un interviu.

Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat cu Tudor Chirilă.

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Și-a petrecut o bună parte din carieră în lumina reflectoarelor și în centrul atenției. Însă, la un moment dat nu a vrut să urmeze acest stil de viață.

Vedeta s-a retras din televiziune deoarece nu se mai regăsea în acest domeniu și s-a dedicat unui domeniu complet diferit. Fosta prezentatoare TV poate fi găsită pe Youtube, are un magazin și o revistă online, dar și linii de haine care îi poartă numele.

Au avut o relație foarte discretă

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au devenit un cuplu în 2006 şi, cu toate că pesimiştii nu le dădeau prea multe şanse împreună, relaţia lor a durat doi ani de zile. Foarte discreţi în privinţa vieţii personale, cei doi au fost surprinşi din nou împreună. În 2011, aceștia nu mai formau oficial un cuplu.

Andreea mărturisea imediat după separarea de Tudor că, în plan personal, îşi dorea să întâlnească pe cineva care să aibă aceleaşi valori morale. „Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, spunea ea într-un interviu acordat revistei Viva în 2011.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Andreea Damian

Regina curățeniei Marie Kondo renunță să mai facă ordine acasă

Andreea Damian

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Andreea Damian

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soție, la aniversarea a 25 de ani de relaţie

Andreea Damian

O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

Andreea Damian

Scrie un comentariu