Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Raicu, dezvăluiri „prea sincere” despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică”

Andreea Raicu a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu actorul și cântărețul Tudor Chirilă.

Fosta prezentatoare de televiziune mărturisește că relația pe care a avut-o cu el a fost presărată cu suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică. După ce s-a produs despărţirea, a fost nevoită să apeleze la terapie.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta… Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit Andreea Raicu, recent, într-un interviu.

Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat cu Tudor Chirilă.

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Și-a petrecut o bună parte din carieră în lumina reflectoarelor și în centrul atenției. Însă, la un moment dat nu a vrut să urmeze acest stil de viață.

Vedeta s-a retras din televiziune deoarece nu se mai regăsea în acest domeniu și s-a dedicat unui domeniu complet diferit. Fosta prezentatoare TV poate fi găsită pe Youtube, are un magazin și o revistă online, dar și linii de haine care îi poartă numele.

Au avut o relație foarte discretă

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au devenit un cuplu în 2006 şi, cu toate că pesimiştii nu le dădeau prea multe şanse împreună, relaţia lor a durat doi ani de zile. Foarte discreţi în privinţa vieţii personale, cei doi au fost surprinşi din nou împreună. În 2011, aceștia nu mai formau oficial un cuplu.

Andreea mărturisea imediat după separarea de Tudor că, în plan personal, îşi dorea să întâlnească pe cineva care să aibă aceleaşi valori morale. „Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, spunea ea într-un interviu acordat revistei Viva în 2011.

ARTICOLE SIMILARE

Șoc pentru fanii Adelinei Pestrițu! Ce schimbare a făcut vedeta

Tabu Tabu

Folosirea în exces a smartphone-ului distruge imaginația copiilor

Andreea Damian

A fost dezvoltată casca pentru pacientele cu cancer de sân care oprește căderea părului

Andreea Damian

Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb

Andreea Damian

Ar trebui să adopți o pisică sau un câine? Câteva întrebări la care să te gândești înainte să faci alegerea

realitatea

Un fotograf a surprins o pasăre când își hrănea puiul cu un chiștoc de țigară

Andreea Damian

Scrie un comentariu