Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Augustin Viziru, apariție rară alături de fiica lui

Actorul în vârstă de 40 de ani a fost invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea” și a vorbit cu emoție despre fiica lui, Maria.

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru.

Ce își dorește Augustin Viziru de la fiica lui

Actorul a devenit tătic pentru prima oară pe 14 iunie 2020. Augustin Viziru a explicat că și-ar dori ca fiica lui să ajungă jucătoare de tenis și să ducă numele familiei mai departe.

„Vreau să fie cea mai tânără fată care câștigă un turneu de Grand Slam. Trebuie să ducă numele mai departe. Are nume greu, pentru că, dacă mergi la arenele BNR… Cei mai mari tenismeni ai României sunt acolo pe panou și poate cine știe, o să ajungă și ea acolo”, a mai spus artistul.

ARTICOLE SIMILARE

O plantă de la marginea drumului provoacă arsuri severe. Cum o recunoști

Andreea Damian

Majda a ajuns la cuțit! Ce a pățit vedeta

Tabu Tabu

Ora de religie sau ora de credinta in scoli?

realitatea

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Andreea Damian

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Frumusețea minimalistă – cum să înțelegem și să adoptăm această nouă tendință

Andreea Damian

Scrie un comentariu