Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Victoria Beckham dezvăluie cei cinci pași din rutina sa de dimineață

Victoria Beckham a dezvăluit pe Instagram că respectă cinci reguli în rutina ei de dimineață pentru a se asigura că are parte de vitaminele, nutrienții și energia necesară în fiecare zi.

Aceasta se trezește mereu la 6 dimineața, potrivit vogue.fr., și are grijă să nu se abată niciodată de la plan pentru a avea o siluetă perfectă și un chip luminos.

Oțet de mere pe stomacul gol

„Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață este să beau două lingurițe de oțet de mere.”, a dezvăluit vedeta. Cunoscut pentru multele beneficii pe care le are, oțetul de mere ajută sistemul imunitar, combate oboseala și stimulează sistemul digestiv.

Apă cu lămâie

Cu „o lămâie proaspătă stoarsă în apă fierbinte”, Victoria Beckham își începe ziua cu un produs perfect pentru detox. Nu există alt lucru mai bun ce te poate ajuta să stimulezi digestia și să îți păstrezi corpul într-un echilibru perfect.

Un mic dejun sănătos

„Harper a pregătit micul dejun?”, a scris Victoria pe rețelele de socializare. După cum a dezvăluit vedeta, fiul ei, Harper, a pregătit un mic dejun făcut din semințe de chia, zmeură și lapte de migdale. Aceasta a adăugat că preferă să mănânce și avocado pentru a se asigura că pielea ei are parte de strălucirea necesară. Într-un final, smoothie-ul ei favorit este făcut din mere, kiwi, spanac, broccoli și semințe de chia, potrivit Vogue.

Cafea

„Și puțin din aceasta…”, a zis vedeta. Victoria contează pe cafea pentru un boost instant de energie.

2 ore de exerciții

Într-un final, ea recurge la cea mai revigorantă parte a rutinei sale. Victoria își începe fiecare dimineață cu două ore de fitness împreună cu antrenorul ei. Timp de o oră aceasta alege să alerge, iar apoi face o serie de exerciții ce respectă metoda lui Tracy Anderson.

ARTICOLE SIMILARE

Summer body | De ce ar trebui să renunțăm la acest concept

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

Elemente-cheie din moda Belle Époque: Gibson Girl, Audubon & Poiret

Ciocîrlan

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm

Andreea Damian

Jane Seymour încă arată impecabil la 72 de ani. Actrița își dezvăluie secretele de frumusețe

Andreea Damian

Un barbat frumos poate fi foarte urat, uneori

Scrie un comentariu