Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Victoria Beckham dezvăluie cei cinci pași din rutina sa de dimineață

Victoria Beckham a dezvăluit pe Instagram că respectă cinci reguli în rutina ei de dimineață pentru a se asigura că are parte de vitaminele, nutrienții și energia necesară în fiecare zi.

Aceasta se trezește mereu la 6 dimineața, potrivit vogue.fr., și are grijă să nu se abată niciodată de la plan pentru a avea o siluetă perfectă și un chip luminos.

Oțet de mere pe stomacul gol

„Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață este să beau două lingurițe de oțet de mere.”, a dezvăluit vedeta. Cunoscut pentru multele beneficii pe care le are, oțetul de mere ajută sistemul imunitar, combate oboseala și stimulează sistemul digestiv.

Apă cu lămâie

Cu „o lămâie proaspătă stoarsă în apă fierbinte”, Victoria Beckham își începe ziua cu un produs perfect pentru detox. Nu există alt lucru mai bun ce te poate ajuta să stimulezi digestia și să îți păstrezi corpul într-un echilibru perfect.

Un mic dejun sănătos

„Harper a pregătit micul dejun?”, a scris Victoria pe rețelele de socializare. După cum a dezvăluit vedeta, fiul ei, Harper, a pregătit un mic dejun făcut din semințe de chia, zmeură și lapte de migdale. Aceasta a adăugat că preferă să mănânce și avocado pentru a se asigura că pielea ei are parte de strălucirea necesară. Într-un final, smoothie-ul ei favorit este făcut din mere, kiwi, spanac, broccoli și semințe de chia, potrivit Vogue.

Cafea

„Și puțin din aceasta…”, a zis vedeta. Victoria contează pe cafea pentru un boost instant de energie.

2 ore de exerciții

Într-un final, ea recurge la cea mai revigorantă parte a rutinei sale. Victoria își începe fiecare dimineață cu două ore de fitness împreună cu antrenorul ei. Timp de o oră aceasta alege să alerge, iar apoi face o serie de exerciții ce respectă metoda lui Tracy Anderson.

ARTICOLE SIMILARE

Beauty Art: Unghii de catifea

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 3)

realitatea

Cum se menține frumoasă Alexandra Dinu la 40 de ani

Andreea Damian

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Andreea Damian

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă

Tabu Tabu

“Tanţa lui TEO”, SCHIMBARE MAJORĂ DE LOOK! Cum arată NUAMI DINESCU!

Scrie un comentariu