Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alex Velea, abandonat de Mario Fresh și Lino Golden. Reacția dură a cântărețului! Ce ar fi făcut „ginerele” Andreei Esca

Mario Fresh și Lino Golden, soliștii pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor acum 5 ani, au părăsit casa de producție a protectorului lor. Lucrurile au degenerat într-un război al declarațiilor.

Mario Fresh a confirmat ruptura. „Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Varianta neoficială care circulă de ceva vreme în showbiz este aceea că Antonia, partenera lui Alex Velea, nu ar avea-o deloc la inimă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Se pare ca toată această poveste s-a transformat într-un conflict. Lino Golden i s-a alăturat lui Mario Fresh și au părăsit casa de producție a lui Alex Velea, Golden Boys Society, iar acum sunt pe cont propriu.

Alex Velea a postat un mesaj pe Instagram, în care vorbește despre relația pe care a avut-o cu Mario Fresh. Tânărul ar fi fost agresiv în repetate rânduri, iar Alex Velea l-ar fi protejat.

„Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, care mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa. De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Antonia a avut și ea o intervenție pe Instagram, unde a vorbit despre acest scandal. „Va rog sa nu va lasati pacaliti de “dramele” si “victimizarile” care circula online… sunteti extrem de naivi. Educatia, Bunatatea si Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, si sa nu uitam… MODESTIA! Mai departe trageti voi o concluzie. Probabil doar adultii si oamenii cu mintea la cap vor intelege. Niciodata sa nu tolerati aroganta si sa uitati de unde ati plecat si cine v-a ajutat sau sa tradati oamenii care au fost langa voi demult… este cel mai josnic gest”, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Ochelarii Google Glass, de mare ajutor pentru copiii cu autism

Andreea Damian

Insula de plastic din Oceanul Pacific creşte extrem de rapid

realitatea

Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon

Andreea Damian

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

realitatea

Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă

Andreea Damian

Celine Dion le cere liderilor mondiali să sprijine Ucraina. Cum a fost surprinsă artista după luni de absență

Andreea Damian

Scrie un comentariu