Home > What's hot > Barbatii prefera femeile de 28 de ani

Barbatii prefera femeile de 28 de ani

Rezultatele unui sondaj realizat in America, de revista Allure, pe 2000 de persoane, dezvaluie lucruri pe care le-ai putea gasi interesante.

22% dintre barbatii intervievati si-ar dori sa aiba posterioare mai mari, comparativ cu 11% din femei, carora le-ar placea sa posede un fund mai voluptos.

86% dintre barbati si-ar dori sa slabeasca, comparativ cu 97% dintre femei, carora le-ar placea sa cantareasca mai putin. Intrebati ce parte a corpului si-ar dori sa modifice, 35% dintre masculi au declarat ca le-ar placea sa aiba un abdomen mai suplu. Ei considera ca varsta la care o femeie este in apogeul senzualitatii sale este 28 de ani, comparativ cu anul 1991, cand, in urma unui sondaj similar, barbatii au declarat ca o femeie de 31 de ani s-ar afla la varsta cea mai frumoasa.

Sondajul a mai scos la iveala faptul ca femeile afro-americane au de trei ori mai multa incredere in ele decat cele caucaziene si ca modelul feminin, atat pentru barbati, cat si pentru femei, este Angelina Jolie.

Intrebate care este partea corpului care ii atrage mai mult la sexul opus, femeile au plasat pe primele 5 locuri fata unui barbat, corpul, zambetul, ochii si inaltimea, iar barbatii au listat fata pe primul loc, urmata de corp, sani, zambet si fund.

Majoritatea femeilor (93%) considera ca presiunea sociala de-a ramane tinere este mai pregnanta ca niciodata. Desi 73% spun ca un corp cu forme este mai atragator acum decat in ultimii ani, cele mai multe (85%) nu si-ar dori un corp mai voluptos, ci o silueta mai filiforma.

from Fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
reguli
Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
femei
De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite
Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

Comenteaza acest articol

Barbatii prefera femeile de 28 de ani

by   1 min
0