Home > Agenda > BASESCU cere extradarea din Israel a fostului sot al Mihaelei Radulescu

BASESCU cere extradarea din Israel a fostului sot al Mihaelei Radulescu

Vizita lui Traian Basescu in Israel nu este intamplatoare, fiind precedata de vizita la Bucuresti a Victoriei Nuland, subsecretar de stat al SUA. Se pare ca Basescu ar fi primit mandat sa negocieze “ceva” in Israel, sustine analistul politic Emil HurezeanuCUNUNIE -  TIRIAC - MARINESCU. Pe de alta parte, extrădarea lui Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, în România este negociată între SRI și Mossad, transmite România Tv. Traian Băsescu i-a mandatat pe cei care-l însoțesc să discute cu cei de la Mossad pentru extrădarea lui Elan în România. Cel din urmă are dublă cetățenie.

Omul de afaceri a mers, luni, să se întâlnească cu Băsescu, iniţial la mormântul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor unde trebuia să se depună o coroană de flori. Cum programul președintelui s-a schimbat în ultimul moment, Elan a plecat spre memorialul Yad Vashem a cărui vizită şeful statului o are în program.

Elan Schwartzenberg, implicat într-un scandal financiar de proporţii, a fost chemat de mai multe ori la audieri la DNA, dar nu s-a prezentat. De asemenea, ar fi implicat in disparitia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar de la ANAF. Sotia lui Marta era sefa unei retele de prostitutie de lux, ai carei beneficiari erau politicieni si oameni de afaceri.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Comenteaza acest articol

BASESCU cere extradarea din Israel a fostului sot al Mihaelei Radulescu

by   1 min
0