Tabu
Image default
PEOPLESlider

Bătăușii din showbiz pe care lumea îi iartă

În opinia fanilor, bărbații din showbizul autohton sunt văzuți drept persoane sensibile, cu preocupări alese. Dar ei se exprimă nu doar în versuri și replici de film ci și prin pumni.

Pepe a intrat de curând în categoria agresorilor, după ce și-ar fi bătut soția, de care divorțează după 8 ani de căsătorie! Raluca Pastramă îl acuză pe artist de agresiune fizică. Ea l-ar fi reclamat la poliție, după ce a bătut-o în plină stradă, de față cu fetițele ei.

Acesta fiind şi motivul pentru care Raluca a cerut ordin de protecţie. La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit Cancan, cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit.

Adorați pe scenă, monștri în viața reală

După discuția aprinsă, potrivit surselor citate, Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună! Fără să stea pe gânduri, după ”corecția” primită, aceasta s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

Nu este însă singurul caz de persoană publică din România care a trecut prin violență domestică. Dana Războiu, Larisa Drăgulescu, soţia fostului gimnast Marian Drăgulescu, Alexandra Stan, care a fost bătută de impresarul ei până a băgat-o în spital, sunt doar o parte din numele cunoscute de la noi.

De asemenea, au fost și vedete acuzate de agresiune, dar care au scăpat basma curată, ba chiar mai mult, nu i-a boicotat nimeni: cântărețul What’s Up, Florin Chilian, Ștefan Bănică Jr. (care a fost acuzat de agresiune și violență verbală de Cristina Țopescu și Andreea Marin) sau Sișu.

ARTICOLE SIMILARE

Emtithal Mahmoud, cea mai puternică voce feminină din poezia modernă

Dora Constantinovici

Scoala romaneasca si lipsa placerii de invatare

realitatea

Hainele second hand protejează economiile și planeta

Andreea Damian

Documentarul despre lagărele de concentrare naziste produs de Netflix a supărat Polonia

Andreea Damian

Serialul „Emily in Paris” va avea încă două sezoane noi pe Netflix

Andreea Damian

Miere aromatizată cu uleiuri esențiale | Cum se utilizează remediile care combină apiterapia și aromaterapia

Andreea Damian

Scrie un comentariu