Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cadoul perfect de Crăciun: sticla de șampanie pictată de artista Yayoi Kusama

Aviz amatorilor de artă contemporană și șampanie! Artista japoneză Yayoi Kusama reinventează design-ul pentru sticla Grande Dame Veuve Clicquot. Un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă.

Yayoi Kusama, artista contemporană din spațiul nipon, faimoasă pentru instalațiile vizuale și picturile pline de buline colorate a creat design-ul pentru La Grande Dame Veuve Clicquot cuvée 2012.

Sticla de șampanie este ideală pentru a fi oferită în dar în preajma sărbătorilor de iarnă. În plus, există și o versiune sculpturală a creației lui Yayoi Kusama disponibilă într-o ediție limitată de numai 100 de exemplare semnate de artistă pentru un plus de exclusivitate. 

În 2006, Yayoi Kusama i-a adus un omagiu doamnei Clicquot, reinterpretând un celebru portret din secolul al XIX-lea în stilul caracteristic creațiilor sale vibrante. Buline roșii de diferite dimensiuni acoperă tabloul original, conferindu-i forța de expresie a artei de secol XXI.

Madame Clicquot este cunoscută ca „marea doamnă a șampaniei”. Rămasă văduvă la doar 27 de ani, ea a preluat frâiele afacerii soțului defunct, care era un producător de vin. Sub conducerea ei, compania a cunoscut o fructuoasă dezvoltare, producând șampanii cu ajutorul unei tehnici originare din Mare Britanie și realmente inovatoare pentru acele timpuri.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special, probabil că această sticlă de șampanie este una dintre cele mai bune alegeri.

sursa: Vogue Paris

 

ARTICOLE SIMILARE

Ziua Culturii Române | Expoziția de artă de la Palatul Mogoșoaia

Ciocîrlan

Metoda time-out în disciplinarea copilului nu face rău, susțin cercetătorii

Andreea Damian

La modă, cu haine realizate din deșeuri adunate de pe plajă. FOTO

Andreea Damian

Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

Andreea Damian

Cum se va face vaccinarea anti-Covid în România. Tot ce trebuie să știi despre obligativitate

Andreea Damian

Tratament împotriva anemiei

realitatea

Scrie un comentariu