Home > Agenda > stiri > Brad Pitt vrea să fie președintele SUA și să legalizeze marijuana

Brad Pitt vrea să fie președintele SUA și să legalizeze marijuana

Brad Pitt ar putea renunța la actorie în favoarea unei cariere politice. Cel puțin așa susține unul dintre prietenii celebrului cuplu, Brangelina. "Brad nu prea mai are ce face la Hollywood, așa că se gândește la politică", a declarat respectiva sursă. Åžtirea bombă, nu se oprește însă aici. Același prieten a mai declarat că Brad se gândește chiar să candideze la cea mai înaltă funcție în stat, aceea de președinte al Statelor Unite. "Angelina ar fi extrem de încântată să fie Prima Doamnă a Americii și îl va sprijini pe Brad cu toată puterea ei în demersurile sale politice", a mai spus prietenul.

Planurile politice ale cuplului par destul de bine puse la punct dacă e să ne luăm după prietenul anonim. Brad va candida în curând pentru un loc în senatul american, iar în 2016 va candida pentru Casa Albă. Una dintre primele măsuri pe care Brad Pitt intenționează să le aplice este aceea de a legaliza consumul de marijuana pe teritoriul Statelor Unite.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Loading...

Comenteaza acest articol

Brad Pitt vrea să fie președintele SUA și să legalizeze marijuana

by realitatea   1 min
0