Tabu
Image default
CULTURESlider

Când apare filmul Terminator 7? 

Din informațiile apărute în presă, Terminator 7 este în dezvoltare și au apărut progrese majore în prima parte a anului 2024 sau chiar mai târziu.

Un anunț oficial nu a fost făcut, dar regizorul James Cameron a declarat că a început în 2023 să scrie scenariul, dar apoi a decis să ia o pauză. Cameron a afirmat că a luat pauză pentru că vrea să vadă cum se dezvoltă Inteligența Artificială în lumea reală înainte de a continua. 

Inteligența Artificială a jucat întotdeauna un rol semnificativ în seria Terminator, în special prin Skynet. Cameron vrea să exploreze și mai mult latura Inteligenței Artificiale, însă progresele rapide din ultima vreme l-au determinat pe Cameron să mai aștepte să vadă în ce direcție se îndreaptă totul.

Cert este că nu există informații oficiale cu privire la data la care se va lansa Terminator 7. Filmările nu au început încă, iar totul este în perioada de dinaintea producției. Studioul și-a dat acordul, dar acum așteaptă ca James Cameron să termine scenariul.

Speculații despre noua producție au apărut însă tot mai des în ultima perioadă și au legătură și cu distribuția următoare a filmului. Există informații conform cărora Arnold Schwarzenegger va face parte din distribuție. Linda Hamilton, Edward Fulrong și Natalya Reyes au fost anunțați și ei în Terminator 7. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

A început Les Films de Cannes à Bucarest iar accesul este gratuit

Andreea Damian

Cum a fost sărbătorită în izolare de manechine celebre Donatella Versace de ziua ei

Tabu Tabu

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Tabu Tabu

Venus Williams: „Femeile au mai multă putere decât înainte”

Andreea Damian

Eddie Murphy, despre cum e viața cu 10 copii: „Centrul vieții mele este familia mea și copiii mei, nu cariera mea”

Andreea Damian

Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

Scrie un comentariu