Tabu
Image default
PEOPLESlider

Bărbat arestat în legătură cu moartea lui 2Pac, ucis în urmă cu aproape 30 de ani 

 

Poliţia din Las Vegas a arestat un bărbat în legătură cu uciderea rapperului Tupac Shakur, în urmă cu aproape trei decenii, relatează bbc.com.

 

Tupac Shakur, legendă a hip-hop-ului, a fost împuşcat de patru ori în Las Vegas, în 1996. Identitatea ucigaşului său este încă un mister.Vineri dimineaţă, poliţia din Las Vegas a arestat un bărbat în legătură cu moartea artistului, potrivit unor surse care au vorbit pentru agenţia de presă AP. 

Shakur avea doar 25 de ani când a murit.El a decedat la 13 septembrie 1996, la o săptămână după ce a fost împuşcat de patru ori în maşina sa, în timp ce aştepta la semafor.

Această evoluţie vine după ce, în iulie, poliţia din Las Vegas a percheziţionat locuinţa unui presupus membru al unei bande pentru a găsi probe în legătură cu moartea lui Shakur. Moartea rapperului, unul dintre cei mai apreciaţi din hip-hop, a inspirat mai multe documentare.

Shakur, al cărui nume de scenă era stilizat ca 2Pac, şi-a lansat albumul de debut în 1991. El a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, bucurându-se de succes în topuri cu hituri precum California Love, All Eyez On Me şi Changes.

În luna iunie a acestui an, rapperul a primit postum o stea pe Hollywood Walk of Fame. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum putem salva planeta mâncând picioare de porc și burtă de vacă

Andreea Damian

7 cele mai bune machiaje de Halloween

Andreea Damian

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Andreea Damian

Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

realitatea

Motor, acțiune! Încep filmările la filmul de lung metraj “Tzăndărică”. Ovidiu Lipan Țăndărică: “Născut într-o casă cu tobe, am simțit că acesta e drumul meu. Este povestea unui copil cu vise”

Tabu Tabu

Christina Aguilera, apariție șocantă într-o ținută Hulk și vibrator cu strasuri la LA Pride

Andreea Damian

Scrie un comentariu