Tabu
Image default
PEOPLE

Care sunt secretele stilului Annei Lesko

Anna Lesko a revenit în atenția fanilor de pretutindeni dupa ce a acceptat sa faca parte dintr-un juriu la o emisiune muizcala dar si dupa ce a participat la un show de senzatie. Acolo solista s-a imbracat extrem de sexy si a atras atentia fanilor sai prin toaletele pe care le purta.
Anna Lesko are doar 41 de ani si este extrem de sexy, iar in filmuletul care a devenit viral pe Tik Tok este imbracata la fel de sexy. Solista i-a obisnuit pe fanii ei sa o vada cum gateste pe retelele de socializare imbracata extrem de sexy. Așa i-au crescut și urmăritorii și fanii în ultima vreme, iar datorită pieselor sale lansate în colaborare cu Culiță Sterp și compozitorul Costi Ioniță, s-a întors în atenția fanilor. Să nu mai vorbim de apariția de la o emisiune în juriu sau de ținutele sexy pe care le poartă în reality-showul la care participă unde apare în cele mai senzuale haine.

anna lesko sexy “Sunt într-o strânsă colaborare cu Eniko, Andreea Corvin, un designer cu care eu colaborez de peste 20 de ani atât pentru ținutele de scenă, cât și pentru cele de zi cu zi. În garderoba mea sunt accesorii reprezentative mie și portului meu, pe care le-am achiziționat de-a lungul anilor. În Fermă mi-am dorit să fiu cum sunt eu, cu sarafanele mele, cu iz rusesc, un amestec între portul popular slav, așa că am creat câteva ținute pentru această perioadă. La un sarafan albastru purtat în competiție, mânecile sunt croșetate de mama mea, în urmă cu 10 ani, de care mi-am amintit când lucram cu Andreea. De fiecare dată când îi explic Andreei ce îmi doresc, ea știe din punct de vedere tehnic, este foarte talentată și atunci poate pune în aplicare ceea ce eu visez”, a spus ea

ARTICOLE SIMILARE

Legendarul Neverland al lui Michael Jackson, scos din nou la vânzare. Dar la un preț ridicol de mic

Andreea Damian

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Tabu Tabu

Sosia Antoniei, vedetă într-un nou serial

Tabu Tabu

Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit din nou și au pus pe Instagram primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

N-ai să crezi cum umblă Delia cu bicicleta prin parcuri

Tabu Tabu

Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu