Tabu
PEOPLE

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Influencer de succes și vedetă în mai multe reality-showuri de televiziune, vedeta a încercat să-și vadă de viață ei în izolare. Carmen Negoiță nu numai că s-a relaxat alături de copii ei și s-a uitat la filmele cu Harry Potter, dar s-a îngrijit mai mult de ea și și-a plănuit o vacanță de vis în Grecia.

Imediat după ce a ieșit din izolarea din cauza coronavirulsului Carmen Negoiță a primit propunera de a și face o schimbare de look. Astfel că ea a primit propunerea să-și schimbe formă buzelor, deși ea mersese la medic pentru altceva, ca mai toate femeile. Încântătoarea Carmen Negoiță este în aceste zile în Grecia, în Creta, într-o vacanță cu mai multe vedete precum Ana Morodan, Dana Săvuică, Diana Enache și lista ar putea continuă. Invitată de Paralelă 45 să testeze noile condiții de vacanță, cu măști și protectie,

carmen negoita in vacanta in grecia
carmen negoita in vacanta in grecia

vedeta s-a simțit foarte bine cu cei cu care a plecat. Doar că atunci când și-a dat masca jos s-a putut vedea că are o pereche de buze noi. Ne-am uitat pe instagramul ei și am văzut următorul mesaj, semn că așa este și că și-a făcut o schimbare de look. Și chiar îi stă foarte bine. “Când mergi la clinică să faci un tratament de hidratare și pleci cu buze noi. Domnul doctor @dr_morad_iancu, de la @luxuryaestheticsclinics m-a convins să încerc cea mai nouă tehnică de remodelare a buzelor. Ce a ieșit vedeți și voi pe instaram și aștept să îmi spuneți dacă va plac”, a spus Carmen, iar apoi ne-a mărturisit că ii plac buzele ei dar și vacantele sigure.

ARTICOLE SIMILARE

Dan Bittman dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu căsnicia sa

Andreea Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Tabu Tabu

Nicole Kidman şi-a făcut curaj şi a vorbit despre o dramă sfâşietoare

Andreea Damian

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital

Andreea Damian

Prezentatoarea Pro TV cerută de soție de managerul UNTOLD chiar în prima zi de festival

Andreea Damian

La 61 de ani, un celebru actor va deveni tată… a șasea oară

Andreea Damian

Scrie un comentariu