Tabu
Image default
PEOPLE

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Influencer de succes și vedetă în mai multe reality-showuri de televiziune, vedeta a încercat să-și vadă de viață ei în izolare. Carmen Negoiță nu numai că s-a relaxat alături de copii ei și s-a uitat la filmele cu Harry Potter, dar s-a îngrijit mai mult de ea și și-a plănuit o vacanță de vis în Grecia.

Imediat după ce a ieșit din izolarea din cauza coronavirulsului Carmen Negoiță a primit propunera de a și face o schimbare de look. Astfel că ea a primit propunerea să-și schimbe formă buzelor, deși ea mersese la medic pentru altceva, ca mai toate femeile. Încântătoarea Carmen Negoiță este în aceste zile în Grecia, în Creta, într-o vacanță cu mai multe vedete precum Ana Morodan, Dana Săvuică, Diana Enache și lista ar putea continuă. Invitată de Paralelă 45 să testeze noile condiții de vacanță, cu măști și protectie,

carmen negoita in vacanta in grecia
carmen negoita in vacanta in grecia

vedeta s-a simțit foarte bine cu cei cu care a plecat. Doar că atunci când și-a dat masca jos s-a putut vedea că are o pereche de buze noi. Ne-am uitat pe instagramul ei și am văzut următorul mesaj, semn că așa este și că și-a făcut o schimbare de look. Și chiar îi stă foarte bine. “Când mergi la clinică să faci un tratament de hidratare și pleci cu buze noi. Domnul doctor @dr_morad_iancu, de la @luxuryaestheticsclinics m-a convins să încerc cea mai nouă tehnică de remodelare a buzelor. Ce a ieșit vedeți și voi pe instaram și aștept să îmi spuneți dacă va plac”, a spus Carmen, iar apoi ne-a mărturisit că ii plac buzele ei dar și vacantele sigure.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Andreea Damian

Regina Elisabeta a Marii Britanii e bolnavă? Are mâna plină de vânătăi

Andreea Damian

Ştiaţi ce vedete de la Hollywood vor deveni mame anul acesta?

realitatea

Irina Rimes își spionează fanii: a fost agent sub acoperire la un magazin de CDuri

Tabu Tabu

Cum arată acum Jasmine? Transformare totală pentru dansatoarea din buric

Andreea Damian

Scrie un comentariu