Tabu
FASHION

Carolina Herrera, declarație virală: „E de prost gust să porți jeanși după 30 de ani și păr lung după 40 de ani”

Designerul de modă Carolina Herrera a stârnit o controversă uriașă online cu afirmația îndrăzneață conform căreia, după 30 de ani, femeile nu ar mai trebui să poarte jeanși, iar după 40 de ani să aibă părul lung.

Aceasta crede că femeile trebuie să-și schimbe stilul o dată cu trecerea anilor. 

Carolina crede că nimic nu îmbătrânește mai mult o femeie decât încercarea de pretinde că e încă tânără. „Nu cred în trenduri pentru că trendurile te fac să arăți de parcă ai purta uniformă. Apar unele piese vestimentare și, dintr-o dată, toată lumea arată la fel”.

Designerul continuă: „Nu purta fuste mini! Fustele mini sunt pentru fetițe. Când despre bikini, am renunțat să mai port când mă apropiam de 50 de ani”. Carolina crede că blugii pe femei de peste 30 de ani ”nu arată bine”, afirmație care a primit o reacție de la colegele de breaslă. 

De asemenea, Herrera spune că femeile de peste 40 de ani ar trebui să aibă părul scurt dacă nu vor să pară ”de prost gust”. „O femeie trebuie să îmbătrânească grațios, să nu încerce să pară de vârsta pe care nu o are sau va arăta ridicol. Văd multe femei pe stradă, care din spate arată grozav cu părul lung și fuste scurte. Când se întorc cu fața – ugh, sunt bătrâne!”.

În ciuda părerilor celebrului designer, celebrități precum Jennifer Lopez, Nicole Kidman sau Angelina Jolie arată superb cu părul lung.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

5 sfaturi simple și eficiente pentru a evita frigul dar să rămâi și elegantă în această iarnă

Andreea Damian

Vogue Paris, pictorial cu lesbiene dominatrix

realitatea

Eva Longoria s-a imbracat in jambon la MTV Europe Music Awards

realitatea

Louis Vuitton a lansat colectia de sandale Giraffe Stilettos

realitatea

Piesa vestimentară cu aer parizian în care merită să investești

Andreea Damian

UGG by Jimmy Choo

realitatea

Scrie un comentariu