Home > Lifestyle > Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Proaspat casatoriti, Ilie Nastase si Brigitte se pregatesc pentru primul Craciun in calitate de sot si sotie, dar fostul model  a marturisit ca mai sunt si probleme in relatia lor, insa sunt discutii pe care ea le considera normale.

“Avem si noi discutii. Ilie vine mereu toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ca sa zic asa, ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Stiu ca sunt glume, inainte o luam de buna. Si eu glumesc cu el sa vedem daca ii place. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu ‘Te iubesc’, trebuie sa aflu cine e”, a mai spus Brigitte.

De cealalta aprte, Ilie Nastase a dezvaluit ca sotia lui este multumita ca au facut nunta, asa ca de acum pot sa se si certe. “La casa nu am schimbat nimic, am renovat-o mai mult pe afara. Am mai pus si trofeele pe aici. Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractul, putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el”, a spus fostul tenisman.

Articole asemanatoare
Transformare spectaculoasa pentru Brigitte Sfat! Uite cum arata dupa ce i s-au vindecat operatiile
ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta
Brigitte Sfat si-a scos acidul hialuronic din buze! Cum arata acum
Brigitte Sfăt se operează pentru a-şi scoate substanţa cancerigenă din buze

Loading...

Comenteaza acest articol

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

by   1 min
0