Tabu
Image default
LIFESTYLE

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Proaspat casatoriti, Ilie Nastase si Brigitte se pregatesc pentru primul Craciun in calitate de sot si sotie, dar fostul model  a marturisit ca mai sunt si probleme in relatia lor, insa sunt discutii pe care ea le considera normale.

“Avem si noi discutii. Ilie vine mereu toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ca sa zic asa, ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Stiu ca sunt glume, inainte o luam de buna. Si eu glumesc cu el sa vedem daca ii place. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu ‘Te iubesc’, trebuie sa aflu cine e”, a mai spus Brigitte.

De cealalta aprte, Ilie Nastase a dezvaluit ca sotia lui este multumita ca au facut nunta, asa ca de acum pot sa se si certe. “La casa nu am schimbat nimic, am renovat-o mai mult pe afara. Am mai pus si trofeele pe aici. Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractul, putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el”, a spus fostul tenisman.

ARTICOLE SIMILARE

Ce avere impart la divort doua vedete din Romania

OANA ROMAN – gravida sezonului! Cum o va chema pe fetita ei!

Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida

Cine e Tammie Jo Shults, femeia care a evitat o catastrofă aviatică

Andreea Damian

VIRAL: Raspunsul unui baietel cand o fetita ii cere prietenia!

IULIA IONESCU: “Nu scapati de mine!”

Scrie un comentariu