Tabu
LIFESTYLE

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Proaspat casatoriti, Ilie Nastase si Brigitte se pregatesc pentru primul Craciun in calitate de sot si sotie, dar fostul model  a marturisit ca mai sunt si probleme in relatia lor, insa sunt discutii pe care ea le considera normale.

“Avem si noi discutii. Ilie vine mereu toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ca sa zic asa, ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Stiu ca sunt glume, inainte o luam de buna. Si eu glumesc cu el sa vedem daca ii place. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu ‘Te iubesc’, trebuie sa aflu cine e”, a mai spus Brigitte.

De cealalta aprte, Ilie Nastase a dezvaluit ca sotia lui este multumita ca au facut nunta, asa ca de acum pot sa se si certe. “La casa nu am schimbat nimic, am renovat-o mai mult pe afara. Am mai pus si trofeele pe aici. Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractul, putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el”, a spus fostul tenisman.

ARTICOLE SIMILARE

Zile libere 2023. Val de mini-vacanțe anul următor

Andreea Damian

Mirela Zeta, aparitie parodie la Premiile Gopo! Actrita s-a afisat cu machiajul varza, pene in cap si o pisica pe brat!

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

Ce faci când timpul îți alunecă printre degete?

Andreea Damian

Tibi Ușeriu, campion al treilea an consecutiv la ultramaratonul de la Cercul Polar

Andreea Damian

Un «MasterChef» e iubitul unei concurente «TopChef»!

Scrie un comentariu