Tabu
Image default
LIFESTYLE

Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Proaspat casatoriti, Ilie Nastase si Brigitte se pregatesc pentru primul Craciun in calitate de sot si sotie, dar fostul model  a marturisit ca mai sunt si probleme in relatia lor, insa sunt discutii pe care ea le considera normale.

“Avem si noi discutii. Ilie vine mereu toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ca sa zic asa, ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Stiu ca sunt glume, inainte o luam de buna. Si eu glumesc cu el sa vedem daca ii place. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu ‘Te iubesc’, trebuie sa aflu cine e”, a mai spus Brigitte.

De cealalta aprte, Ilie Nastase a dezvaluit ca sotia lui este multumita ca au facut nunta, asa ca de acum pot sa se si certe. “La casa nu am schimbat nimic, am renovat-o mai mult pe afara. Am mai pus si trofeele pe aici. Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractul, putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el”, a spus fostul tenisman.

ARTICOLE SIMILARE

S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!

Scandalul continua! Sotul lui Ellie White si-a luat lucrurile si a plecat de acasa!

KLAUS IOHANNIS despre sotia sa, CARMEN, in TABU!

A ajutat la salvarea copiilor din peștera inundată, dar prima sa misiune s-a încheiat tragic

Andreea Damian

Bullying feminin

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu