Tabu
Image default
PEOPLE

Cât a costat schimbarea de look a Antoniei? Solista are multe oferte după ce și-a mărit sănii

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi și-a făcut o schimbare de look la începutul anului. Este vorba de Antonia care și-a schimbat silicoanele a doua oară și acum are parte de o mulțime de noutăți în carieră, de la videoclip nou, la spectacole și oferte de publicitate.
antonia-sexy
antonia-sexy
La începutul anului Antonia (30 de ani) a decis că este bine să-și facă o nouă schimbare de look. Așa că vedeta şi-a remodelat sânii pentru a două oară și a apelat la un renumit medic estetician  care a ajutat-o să-și regăsească strălucirea. Și chiar a reușit, numai că acest lucru s-ar părea că a costat 5000 de euro. Iar vedetă a plătit pentru că era nemulţumită de forma sânilor ei care erau lăsăți după a două naștere. În 2015, înainte de a doua naştere, iubita lui Alex Velea (35 de ani) a mai trecut o dată pe la clinica altui medic, unde a lăsat aceeaşi sumă. Acum vedeta este foarte mulţumită de rezultatul intervenţiei şi, la recomandarea medicului, a renunţat temporar la sport. Însă face destul sport în concerte, pentru că are destule având în vedere că toată lumea vrea să o vadă cu noul look. Vedeta tocmai a lansat un nou videoclip la piesă „Lie I Tell Myself” , în care are trei look-uri diferite.
alex velea si antonia
alex velea si antonia
Videoclipul este bazat pe beauty shots și jocuri de imagine iar piesa este de dragoste în limba engleză care pune în evidență sensibilitatea din vocea artistei, single pe care Antonia îl lansează după succesul colaborării cu Faydee la piesa „Trika Trika”. Melodia a fost compusă de Benjamin Samama, Stewart Taylor, Mads (Mădălin Roșioru), Jayson DeZuzio, background vocals Samama & Stewart Taylor și produsă de Mads (Mădălin Roșioru). Videoclipul piesei a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – DoP), producție video Loops Production, iar echipa de beauty a artistei este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun. „Este una dintre piesele mele preferate, abia așteptam să se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, în care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy „Lie I Tell Myself”, a spus Antonia. Cu siguranță noul single „Lie I Tell Myself” se va regăși în playlistul pe care Antonia îl pregătește pentru The Concert, pe 30 mai, la Romexpo, un super eveniment la care cei mai țări artiști le dau întâlnire fanilor pentru 3 zile de distracție. „Abia aștept să îmi încep vara cu un super show la The Concert! Sunt super entuziasmată să urc pe scenă de la Romexpo și să ne distrăm împreună! Va fi cel mai tare party și vă aștept cu multe surprize și invitați dragi mie. Și vouă”, promite Antonia. Concertele vin unul după altul și la fel și ofetetele de publicitate pentru că vedeta este mult mai sexy.
https://www.youtube.com/watch?v=8_cTERS35JQ&feature=youtu.be

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a intrat în concediu de maternitate

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

NICOLETA LUCIU face senzatie cu decolteul la Romanian Top Hits / FOTO

Ioana Ginghină, surpriză dulce pentru noul iubit

Tabu Tabu

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Andreea Damian

9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

Andreea Damian

Scrie un comentariu