Tabu
PEOPLE Slider

Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală

paul ipate

De Sfântul Valentin, când Cupidon săgetează tinerele domnișoare sau tinerii domni ne-am gândit să vă oferim un top mai special. Este vorba de cinci actrițe de la noi care au relații cu bărbați mult mai tineri decăt ele. Și sunt câteva, unele mai celebre decât celelalte, care se iubesc cu parteneri mult mai tineri.

lia bugnar si anghel damian
lia bugnar si anghel damian

Unul dintre cuplurile cu mare diferența de vârstă este cel format din Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani). Lia este actriță, dramaturgă, scenaristă, regizoare și scriitoare iar în curând o veți vedea și într-un reality-show unde face echipă cu Maria Buză. Iubitul ei, Anghel, este un iubit actor și scenarist, fiind cunoscut în ultimii ani pentru rolurile de la Teatrul de comedie dar și din serialul “Vlad”. Cei doi colaborează foarte bine, prietenii știu de relația lor iar Anghel ne-a mărtirisit că au o relație de ceva timp.

tania popa si vlaceslav
tania popa si vlaceslav

O altă actriță nonconformistă este Tania Popa (46 de ani) care este cu 11 ani mai tânăra ca soțul ei, Veaceaslav Damiam (35 de ani). Actrița face o mulțime de lucruri, pe lângă actorie are și afaceri, și-a deschis la un moment dat un atelier de făcut rochii, și chiar a participat și a caștigat un reality show. Tania este și mama și se simte foarte bine în pielea ei.

medeea marinescu si sotul ei
medeea marinescu si sotul ei

Medeea Marinescu (47 de ani), fostă Mirabela din filmul fenomen pentru copii “Maria Mirabela” s-a căsătorit în 2008 cu George Dăscălescu (36 de ani), acesta fiind operator imagine de film și fotograf. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună doi copiii, fiind niște părinți fericiți, mai ales că fiul cel mare își moștenește mama, jucând deja în primele sale proiecte de film si televiziune.

Cătălina Alexandra Grama sau Jojo (38 de ani) și Paul Ipate (34 de ani) formează un cuplu din 2014 și au împreună o fetiță. Cei doi sunt nu numai colegi de breaslă dar la un moment dat au fost și parteneri de realty show căci au participat împreună la un astfel de concurs de televiziune. Cei doi se înțeleg foarte bine și au parte de multe proiecte împreună, în special piese de teatru.

ada gales si iubitul stefan iancu
ada gales si iubitul stefan iancu

Ada Galeș (28 de ani) și Ștefan Iancu ( 21 de ani) sunt cel mai tânăr cuplu din lumea teatrului românesc. Dacă ea face teatru și joacă în multe piese de teatru, Ștefan a făcut foarte mult film dar și televiziune jucând în “Vlad”, serialul momentului. Celor doi nu le pasă de diferențele de vârstă și nici de ce zice lumea despre povestea lor de dragoste trăită intens.

ARTICOLE SIMILARE

Criza climatică cauzează deja decese și va încetini creșterea copiilor

Andreea Damian

Louis Tomlinson de la One Direction, îngenunchiat de durere, la doi ani de la decesul mamei sale

Andreea Damian

De la generația silențioasă la „fulgii de zăpadă”: de ce ai nevoie de prieteni de toate vârstele

Andreea Damian

Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2021 urmează exemplul Oscarurilor și se amână cu două luni

Andreea Damian

Nunțile formale au fost înlocuite de cele rustic-șic în ultimii 10 ani

realitatea

Scrie un comentariu