Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Probleme între prinții Harry și William

Prinţul Harry a dezvăluit într-un documentar difuzat de curând că el şi fratele său, prințul Williams se află acum „pe drumuri diferite”, iar relaţia lor are atât „zile bune”, cât şi „zile proaste”.

Ducele de Sussex a recunoscut public că el și fratele său s-au separat. Harry a vorbit despre relația încordată pe care o are cu William în documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, difuzat la postul de televiziune britanic ITV. „Anumite lucruri se întâmplă inevitabil”, a spus nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în special într-o poziţie atât de importantă în cadrul unei familii care trăieşte sub o presiune mediatică permanentă.

„Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi”, a mai spus ducele de Sussex. „În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine”. „Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult.” „Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste.”

I-a mărturisit jurnalistului Tom Bradby că este „fragil”, insistând că nu s-a simțit niciodată mai puternic. De asemenea, el a acuzat familia regală că nu i-a sprijinit pe el și soția sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex.

În 2018 presa britanică a mai scris despre tensiunile care existau între Harry și William cu privire la viteza cu care a evoluat relația celui dintâi cu Meghan. Se pare că primele indicii cu privire la separarea celor doi au apărut după ce William i-a fost prezentat lui Meghan, când ea a stat la Palatul Kensington. După ce fosta actriță s-a întors la filmări, în Canada, William i-a spus s-o ia mai ușor, văzându-l pe Harry că e atât de îndrăgostit. Lucru care l-a deranjat.

Apoi, în iunie 2019, fundația de caritate deținută de Prințul William și Kate a făcut oficială despărțirea de Prințul Harry și Meghan Markle. Fundația Regală a Ducilor și Duceselor de Cambridge&Sussex se numește din august Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge. Schimbarea numelui fundației a venit după ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute de la Palatul Kensington Palace și să își înființeze propria fundație. Potrivit reporterului regal Rebecca English, Ducele de Sussex și-a dorit să se separe de Prințul William pentru că își dorește propriul drum, alături de soția lui și de noul membru al familiei, Archie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bagheta de pâine, ultima tendință în modă și design?

Ciocîrlan

Adelina Pestrițu, prima apariție online după ce a anunțat că are coronavirus

Tabu Tabu

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

realitatea

O bacterie multirezistentă la toate medicamentele se răspândește rapid în spitalele din întreaga lume

realitatea

Cum modifică smartphone-ul și tableta creierul copilului?

Andreea Damian

Cine este Mihaela Neagu, organizatoarea evenimentului din Sectorul 5, abonată la contracte cu statul

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu