Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mario, fiul lui Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui (FOTO)

Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și a lui Adrian Mutu, s-a mutat la București după ce mama sa a acceptat oferta unei televiziuni din România. Viața în Capitală pare să-l fi schimbat complet pe tânărul de 18 ani.

Se pare că Mario îi calcă pe urme lui Adi Mutu în ceea ce privește tatuajele și nu doar atât. În ultima sa postare pe Instagram, Mario apare cu un pahar de șampanie în mână, pe masa se vede un pachet de țigări, iar mesajul este unul tipic pentru un tip nonconformist: „Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales”.

Mario Mutu profită din plin de timpul petrecut în capitala României și s-a adaptat foarte bine la viața din București. Acesta își petrece majoritatea timpului în oraș, la restaurante de lux din zona de nord.

Se pare că Mario îi calcă pe urme lui Adi Mutu în ceea ce privește tatuajele. Tânărul și-a tatuat pe braț câteva desene și are în plan să își facă mai multe tatuaje, la fel ca și tatăl lui care are corpul acoperit cu diverse opere.

Mario nu este singurul copil al lui Adi Mutu. După ce fostul fotbalist s-a despărțit de Alexandra Dinu, acesta s-a căsătorit cu Consuelo alături de care are două fetițe. Acum, Mutu este din nou tătic de băiat.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul real pentru care Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

Andreea Damian

Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

Andreea Damian

POSTER X POEM ⎥ Poezia ilustrată invadează capitala

Ciocîrlan

Documentarul despre viața poetei Nina Cassian este disponibil online

Ciocîrlan

Limba “Game of Thrones” pe care o învață 1.2 milioane de oameni

realitatea

Fratele Qandeel Baloch închisoare pe viață pentru „uciderea de onoare” a vedetei din Pakistan

realitatea

Scrie un comentariu