Tabu
PEOPLESlider

Cât le-a costat pe Ana Baniciu și Raluka să se întoarcă acasă din infernul din Israel

Ana Baniciu, soțul ei, Edy Kovacs, și Raluka au dorit să trăiască clipe de neuitat și să participe la concertul lui Bruno Mars, însă au fost prinși în mijlocul bombardamentelor din Tel Aviv.

Cântărețele au trăit momente de groază în ultimele zile. Ceea ce a început ca o vacanță frumoasă s-a transformat rapid în clipe de teroare. În cadrul unei emisiuni televizate, Raluka a povestit pe larg cum s-a întâmplat situația în care au fost prinse.

„De dimineață au început atacurile, noi ne-am trezit la 6:30 atunci a fost prima alarmă. La a doua alarmă am înțeles că este o problemă și am coborât în buncăr. Prima sirenă a început la 6:30, ne-am dat seama ceva se întâmplă. Era fix pe strada noastră, la ei pornesc sirenele pe zone, pe zona care ar putea fi afectată”, a declarat Raluka.

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de trei ore auzim bombe. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute. E foarte ciudată senzația. Doamne! E o energie foarte ciudată în Tel Aviv. Nu sunt oameni aproape deloc pe stradă, sunt 3-4 oameni care merg și ei, probabil, spre case. Nu se mai aud bubuieli de aproape o oră. Deocamdată e liniște și pace. Să vedem ce se întâmplă de acum în colo. Să sperăm că totul va fi bine”, a mai spus ea pe Instagram.

Ana Baniciu a declarat pe pagina ei de social media că în principiu oricine poate să își achiziționeze un bilet de întoarcere spre casă. Prețul unui bilet spre România este de 350 de euro per persoană. Asta ar însemna aproximativ 3500 de lei pentru ca un cuplu să se întoarcă acasă.

De când a început conflictul militar din Israel, aproape 800 de cetățeni români s-au întors înapoi în țară. Cei rămași ar fi nevoiți să plătească suma de 350 de euro pentru biletul de avion retur: „Nu cunosc tariful, dar cu certitudine, mâine, după alte vizite, voi avea o discuție cu membrii Guvernului şi cu ministrul Transporturilor să vedem unde ne putem încadra, pentru că am înţeles că multe companii la care ei aveau deja bilet de fapt nu urmează să le returneze banii, ci le oferă alte călătorii, ceea ce nu mi se pare corect”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

realitatea

Terapie alimentară pentru combaterea stresului și anxietății

Andreea Damian

10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță

Andreea Damian

The Weeknd, desfigurat la AMA! Mesajul puternic pe care îl transmite artistul

Andreea Damian

Meghan Markle și Prinul Harry, în pragul despărțirii

Andreea Damian

Exercițiile fizice pe stomacul gol ard mai multă grăsime

Andreea Damian

Scrie un comentariu