Home > Slider > Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

Fostul soț al cântăreței, Bobby Brown a dat în judecată BBC și Showtime Networks în legătură cu presupusele utilizări neautorizate ale imaginilor din arhiva personală într-un documentar din 2017 despre Whitney Houston.

El spune că nu și-a dat niciodată consimțământul pentru difuzarea filmulețelor folosite în documentarul lui Nick Broomfield despre Whitney Houston – potrivit unei plângeri depuse miercuri la tribunalul din SUA, în Manhattan. El spune că imaginile respective au afectat atât imaginea fostei sale soții cât și afacerile sale personale.

“Fiecare persoană ar trebui să aibă dreptul de a controla modul în care identitatea sau personalitatea, vocea, numele sau imaginea cuiva sunt comercializate de alții”, arată plângerea făcută de Brown. Documentarul despre Whitney a avut premieră în august 2017 pe Showtime, o filială a CBS, iar BBC l-a difuzat în Marea Britanie. El se bazează pe interviuri cu prietenii și cunoștințele lui Houston, precum și pe materialele de arhivă controversate.

Reclamantul cere cel puțin 2 milioane de dolari pentru reclama falsă și încălcarea drepturilor de publicitate și o interdicție împotriva distribuirii documentarului. Documentarul se concentrează asupra luptelor cântăreței cu propria ei carieră.

Houston avea 48 de ani când a murit într-o cadă de baie a unui hotel, problemele cardiace și consumul de cocaină fiind considerate a fi principalii factori care au dus la moartea sa. Fiica celor doi, Bobbi Kristina Brown a murit la vârsta de 22 de ani în 2015, de pneumonie, după ce a stat aproape șase luni într-o comă.

Articole asemanatoare
Whitney Houston
Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa
whitney houston
Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă
Whitney Houston
Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway
Whitney Houston
Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Comenteaza acest articol

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

by realitatea   1 min
0