Tabu
Image default
Shop

Ce au în comun cele mai seducătoare femei trendy? (P)

Ești curioasă să afli ce au în comun cele mai seducătoare femei din lume? Vrei să ai parte de aceleași aprecieri de care s-au bucurat Marilyn Monroe sau Angelina Jolie? Te întrebi care este misterul prin care anumite femei emană atâta energie sexuală și par să aibă în ADN seducția? Avem o veste bună pentru tine! Și tu poți deveni cea mai bună versiune a ta dacă înveți și aplici câteva secrete pe care ți le-am pregătit în acest material. Iată care sunt numitorii comuni ai femeilor atrăgătoare.

Zâmbetul

Atunci când zâmbești le arăți celor din jur că ești sigură pe tine și că știi să te bucuri de momentele vieții. Nimic nu e mai atrăgător decât o femeie care trăiește la maximum fiecare clipă și care îi inspiră și pe cei din jur cu energia sa pozitivă. Acesta este, probabil, cel mai simplu mod prin care poți deveni seducătoare într-o clipă, cu condiția ca zâmbetul să fie unul veritabil. Fii autentică în fiecare gest pe care îl faci, dacă vrei ca cei din jur să se simtă atrași de tine într-un mod pe care nici măcar ei nu îl pot explica. 

Buzele

Scoate-ți în evidență buzele și vei observa că acestea lucrează ca un magnet pentru tine. Buzele sunt unele dintre cele mai seducătoare părți ale corpului, așa că profită de ele, conturându-le cu un ruj Avon în nuanța ta preferată. Poți completa acum zâmbetul sincer cu cel mai important detaliu.

Nu uita că machiajul trebuie purtat pentru a-ți amplifica trăsăturile de care ești mândră, așa că nu e cazul să exagerezi cu un make-up strident, chiar dacă vrei să seduci la o petrecere organizată după lăsarea întunericului. Folosește nuanțe potrivite pentru culoarea ochilor tăi și nu asorta niciodată machiajul la ținută, ci la nuanța irisului și la culoarea pielii tale. 

Corpul

Chiar dacă acorzi o atenție deosebită buzelor, nu trebuie să uiți de restul corpului, căruia trebuie să îi scoți în evidență cele mai importante calități. Dacă ai un gât lung, lasă-l să se vadă, deci prinde-ți părul într-un coc messy și permite câtorva șuvițe să cadă. Umerii și clavicula pot părea foarte tentante pentru bărbați, așa că acordă-le și lor o șansă. Pentru picioare poți folosi ulei de corp sau o loțiune cu sclipici, dacă vrei să atragi toate privirile. Iar dacă talia sau decolteul sunt punctul tău forte, nu uita să porți haine case se mulează perfect pe aceste zone, lăsând totuși loc de mister.

Firea atentă

O femeie care știe să asculte și folosește des numele partenerului alături de care a ieșit să ia cina va fi infinit mai atrăgătoare decât una care ignoră conversația, preferând să își concentreze atenția asupra telefonului sau a altor persoane. Numele bărbatului este, negreșit, cuvântul lui preferat, așa că, cu cât îl vei folosi mai des, cu atât va fi mai interesat să te cunoască mai mult. Desigur, nu încerca din asta să faci o obsesie și nu i te adresa personal la fiecare frază în parte. 

Gesturile

Feminitatea din gesturi îți va rezerva un loc în inima bărbatului pe care vrei să-l cucerești. Simpla așezare a părului după ureche sau felul în care mănânci îi vor atrage atenția. Și dacă tot am ajuns la capitolul mâncare, poți oricând să joci asul din mânecă, oferindu-i și partenerului tău din felul pe care îl savurezi atât de grațios. Va fi încântat să afle cât de grijulie știi să fii și îi vei pica cu tronc.

Tu ce trucuri feminine folosești pentru a cuceri ori de câte ori pășești afară din casă?

ARTICOLE SIMILARE

Hârtia igienică devine tot mai puțin sustenabilă, avertizează cercetătorii

Andreea Damian

test produse 2

realitatea

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp

Andreea Damian

Ţinute ultra-feminine pentru sezonul rece

Andreea Damian

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Scrie un comentariu