Tabu
Image default
PEOPLE

Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui

Unul dintre cei mai se sexy prezentatori de la noi este, cu siguranță, Victor Slav (39 de ani), care a debutat ca model apoi a intrat în televiziune și a fost ispită într-un reality-show împreună cu Bogdan Vladau și alții. După căsnicia cu Bianca Drăgușanu s-a născut fiica lui de care este foarte mândru și pe care o iubește că pe ochii din cap.

victor slav si sofia
victor slav si sofia

Zilele trecute fostul prezentator de meteo și al unei emisiuni de dans și o altă de frumusețe, a publicat pe rețelele de socializare două imagini, una cu el de când era mic și una cu fiica ei mică. Lângă ele a publicat doar o inimioară și a scris “Tati & Sofia” și a primit sute de aprecieri și comentarii lângă ele mulți dintre fani spunând că îi seamănă foarte mult sau că arătau la fel în copilărie.

victor slav si mama sa
victor slav si mama sa

Tabu îți arată în continuare și alte fotografii cu Victor Slav din copilearie împreună cu mama lui. ”O poză la care ţin foarte mult, făcută pe la doi ani, cu mama mea. Fotografia este realizată când eram internat în spital şi tocmai făcusem o injecţie, aşa că mama era singură care îmi putea alungă suparerea”.

victor slav cu sora si nepotica
victor slav cu sora si nepotica

Puțini știu că Victor mai are o sora care se numește Cătălina și această i-a dăruit o nepoțică pe care o cheamă Briana. ”Întotdeauna am avut o relaţie apropiată cu sora mea, Cătălina. Aici suntem împreună cu fetiţa ei, Briana, scumpă mea nepoţică. Privind această poză îmi dau seama cât de repede trece timpul… parcă mai ieri luăm lecţii de schimbat scutece de la sora mea”, a mai comentat Victor la o fotografie cu sora și nepoata să.

ARTICOLE SIMILARE

Yoko Ono: “Am avut o relație intimă cu Hillary Clinton în anii ’70”

realitatea

Afla care este a doua colaborare internationala a Xoniei!

realitatea

Jane Fonda, arestată la Washington, în timpul unui protest față de schimbările climatice

Andreea Damian

Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor

Andreea Damian

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Gabriel Cotabiță pregătește o surpriză la aniversare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu