Tabu
Image default
PEOPLE

Ce cadouri a primit Natalia Oreiro la aniversare

Pe 19 mai cunoscuta actriță din “Înger sălbatic”, telenovelă care a cucerit milioane de fani din întreagă lume, a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Natalia Oreiro continuă să-i încânte pe fanii ei cu muzica dar și cu producțiile în care joacă, însă de ziua ei a fost și ea surprinsă că niciodată de cei dragi, în special de o persoană anume.

mesajul fiicei nataliei oreiro
mesajul fiicei nataliei oreiro

Sigur că nenumărații fani din întreagă lume, mai ales că are fan-cluburi în toată lumea, au surprins-o făcându-i cadouri neprețuite. Iar unul dintre acestea este un colaj de urări de bine cu imagini video în care fanii i-au făcut cele mai bune felicitări de până acum și mesaje de dragoste și susținere. Însă cel mai surprinzător cadou a venit din partea fiului ei de opt ani, Merlín Atahualpa Mollo,

natalia oreiro
natalia oreiro

pe care o are împreună cu partenerul ei. Ricardo Mollo (62 de ani). Băiatul i-a făcut cadou un desen cu o floare pe care i-a scris “Feliz cumple mamita – “la mulți ani mama”. Un mesaj care a atins-o la inimă și pe care l-a publicat pe rețelele de socialziare. Imediat a primit o mulțime de aprecieri, ajungând la peste 4000 iar în dreptul lui a postat o inimioară.

maria cu natalia
maria cu natalia

O româncă s-a întâlnit cu Natalia Oreiro!
Se numește Maria Andreea, este cântăreața și le iubește pe Thalia și Natalia Oreiro, mai ales că datorită lor a învățat limba spaniolă. “Cu Natalia a fost ceva de vis. A fost incredibil. Pe 16 martie 2019 am reușit să o văd pe Natalia, după atâția ani. Au fost două zile incredibile, pentru că m-am întâlnit cu fanii mari din Polonia și Cehia, dar și cu două prietene din România, care o știau pe Natalia de foarte mulți ani”, a povestit cantareta Maria Andreea. “Pentru că își iubește fanii foarte mult, Natalia a fixat o întâlnire după concert, a doua zi, la o conferință de presă, dar câțiva dintre noi aveam ghinionul ca exact la aceeași să fie și avionul de întoarcere. Auzind asta, Natalia a fost de acord să ne întâlnim cu ea imediat cum se trezește. Ne-a primit în apartamentul ei de la hotel. Nu-mi venea să cred. Era în halat și papuci de interior și nici măcar nu era machiată, avea doar o cremă pe față. Ne-a rugat să nu facem video, dar în schimb am putut face poze cu ea câte am vrut. Când am intrat la ea, eu am fost prima care a îmbrățișat-o și i-am spus: <<Am așteptat 18 ani acest moment>>. I-am mai spus și că piesa Fuiste, de la Gilda, pe care Natalia o cânta, e piesa cu care am avut primele spectacole și că atunci când am intrat în studio să fac un cover nu am uitat nici măcar cum se respiră, îți dai seama că a fost tare impresionată. Natalia e exact așa cum mi-am imaginat-o toată viață. Am stat de vorba, ne-a semnat fotografii, ne-a scris versuri să le imprimăm pe tricouri, la un moment dat stăteam toți pe jos în cameră și parcă ne știam de o viață. A fost o întâlnire ce-mi va rămâne în suflet mereu. Iar de Revelion era cât pe ce să mă duc să o văd din nou in Polonia, n-a fost să fie, dar cu siguranță vor mai fi ocazii”, a mai povestit Maria Andreea.

ARTICOLE SIMILARE

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară

Andreea Damian

Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Andreea Damian

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Andreea Damian

Emily Ratajkowski, gravidă prima oară: „Nu voi dezvălui sexul bebelușului”

Tabu Tabu

Robert de Niro a divorţat de soția lui, în mare secret, după o căsnicie de 20 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu