Tabu
Image default
PEOPLE

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Tot mai multe vedete încearcă să stea acasă și să-și ferească failiile de Corona Virus. Unele vin pe rețelele de socializare cu sfaturi sau sugestii pentru cei care le urmăresc și le sunt alături. Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de televiziune, a publicat un mesaj interesant în care a povestit ce face pentru fiul ei.
Îndrăgita vedetă care momentan a renunțat la carieră de televiziune, se ocupă îndeaproape de educația fiului ei, Petru Zaharescu. Andreea Berecleanu a povestit pe o rețea de socializare ce se întâmplă în familia ei și ce ce face că să-i protejeze.

andreea berecleanu
andreea berecleanu

“Băiatul meu stă acasă de două zile și participa la orele de curs on-line. Are aproape 15 ani și are, evident, așa cum mulți dintre voi știți deja, și “dor de ducă”. 😃Doar că a înțeles despre ce e vorba și merge doar în parc cu bicicletă. Nu la terase, nu în mall-uri, nu în grupuri. Măcar o perioada. Și când îi e foame, îi gătesc ce îi place, mult mai des decât înainte, îl răsfăț. Iar când îi e poftă de o pizza italienească că la restaurantul din colțul străzii, o comand și merg să o ridic personal. Ba chiar îmi face mare plăcere, în timp ce aștept livrarea, să mai discut cu ospătarii și patronul despre ce e prin lume. Iau în serios perioada prin care trecem și încerc să nu întru în panică. Mă rog să fie bine, că întotdeauna! Cu dragoste, Andreea”, a povestit îndrăgită prezentatoare de televiziune pe pagină ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Kamara și Andrei Ștefănescu au noi colegi în trupa Alb Negru

Tabu Tabu

Miranda Kerr a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil

Andreea Damian

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună

Andreea Damian

Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Andreea Damian

Ce ascunde sub preș familia Ioska-Tușa

Tabu Tabu

Scrie un comentariu