Home > Vedete > Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

familie andreea berecleanu

Tot mai multe vedete încearcă să stea acasă și să-și ferească failiile de Corona Virus. Unele vin pe rețelele de socializare cu sfaturi sau sugestii pentru cei care le urmăresc și le sunt alături. Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de televiziune, a publicat un mesaj interesant în care a povestit ce face pentru fiul ei.
Îndrăgita vedetă care momentan a renunțat la carieră de televiziune, se ocupă îndeaproape de educația fiului ei, Petru Zaharescu. Andreea Berecleanu a povestit pe o rețea de socializare ce se întâmplă în familia ei și ce ce face că să-i protejeze.

andreea berecleanu

andreea berecleanu

“Băiatul meu stă acasă de două zile și participa la orele de curs on-line. Are aproape 15 ani și are, evident, așa cum mulți dintre voi știți deja, și “dor de ducă”. 😃Doar că a înțeles despre ce e vorba și merge doar în parc cu bicicletă. Nu la terase, nu în mall-uri, nu în grupuri. Măcar o perioada. Și când îi e foame, îi gătesc ce îi place, mult mai des decât înainte, îl răsfăț. Iar când îi e poftă de o pizza italienească că la restaurantul din colțul străzii, o comand și merg să o ridic personal. Ba chiar îmi face mare plăcere, în timp ce aștept livrarea, să mai discut cu ospătarii și patronul despre ce e prin lume. Iau în serios perioada prin care trecem și încerc să nu întru în panică. Mă rog să fie bine, că întotdeauna! Cu dragoste, Andreea”, a povestit îndrăgită prezentatoare de televiziune pe pagină ei de socializare.

Articole asemanatoare
Andreea Berecleanu și Eva Zaharescu, fiica ei, modele pentru o zi
andreea berecleanu
Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu
andreea-berecleanu
Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea
andreea berecleanu si andrei zaharescu
Cum arată acum fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu

Comenteaza acest articol

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

by Tabu Tabu   1 min
0