Tabu
PEOPLE

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Tot mai multe vedete încearcă să stea acasă și să-și ferească failiile de Corona Virus. Unele vin pe rețelele de socializare cu sfaturi sau sugestii pentru cei care le urmăresc și le sunt alături. Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de televiziune, a publicat un mesaj interesant în care a povestit ce face pentru fiul ei.
Îndrăgita vedetă care momentan a renunțat la carieră de televiziune, se ocupă îndeaproape de educația fiului ei, Petru Zaharescu. Andreea Berecleanu a povestit pe o rețea de socializare ce se întâmplă în familia ei și ce ce face că să-i protejeze.

andreea berecleanu
andreea berecleanu

“Băiatul meu stă acasă de două zile și participa la orele de curs on-line. Are aproape 15 ani și are, evident, așa cum mulți dintre voi știți deja, și “dor de ducă”. 😃Doar că a înțeles despre ce e vorba și merge doar în parc cu bicicletă. Nu la terase, nu în mall-uri, nu în grupuri. Măcar o perioada. Și când îi e foame, îi gătesc ce îi place, mult mai des decât înainte, îl răsfăț. Iar când îi e poftă de o pizza italienească că la restaurantul din colțul străzii, o comand și merg să o ridic personal. Ba chiar îmi face mare plăcere, în timp ce aștept livrarea, să mai discut cu ospătarii și patronul despre ce e prin lume. Iau în serios perioada prin care trecem și încerc să nu întru în panică. Mă rog să fie bine, că întotdeauna! Cu dragoste, Andreea”, a povestit îndrăgită prezentatoare de televiziune pe pagină ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Scandal între Andrei Roșu și medicul Mihaela Bilic. Care e motivul

Andreea Damian

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Andreea Damian

Andre, „Nostalgii” din adolescență. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat videoclip nou

Andreea Damian

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Andreea Damian

Kate Middleton dezvăluie cine a modificat digital fotografia cu ea, retrasă de marile agenţii de presă

Andreea Damian

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Scrie un comentariu