Tabu
PEOPLESlider

Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale

Lily Rose Depp are aproape 19 ani și e o domnișoară în toată firea. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale, actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, și s-a făcut model, dar pare să-i calce pe urme și tatălui ei, Johnny Depp.

Aceasta e combinația perfectă dintre Johnny Depp și Vanessa Paradis. Lily Rose s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă, care deja atrage atenția jurnaliștilor. E înaltă, blondă, nonconformistă.

lily rose depp

O copie aproape fidelă a mamei ei, adolescenta face declarații controversate, uimindu-și până și părinții. Ea a zis că are o sexualitate fluidă și a realizat un pictorial interesant pentru „Self Evident Project”, o comunitate în care oamenii nu se identifică drept heterosexuali, ci acceptă orice preferință intimă a membrilor.

lily rose depp

Iar dacă se mai îndoia cineva de frumusețea sa, Lily Rose este un fotomodel foarte apreciat. După mai mulți ani în care a fost considerată muza lui Karl Lagerfeld și a bifat două campanii Chanel, tânăra și-a făcut și marele debut ca model la show-ul Chanel Metiers d’Arts din Paris în decembrie 2016.

Activă în lumea modei dar și a filmului deopotrivă, Lily Rose participă la evenimente pretențioase de modă și impresionează de fiecare dată cu frumusețea ei. De altfel, toate pozele ei de pe Instagram demonstează că adolescenta a luat tot ce-i mai bun de la celebrii Johnny Depp și Vanessa Paradis.

 

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te machiezi când este foarte cald?

Andreea Damian

Greșeli pe care le facem atunci când avem grijă de conturul ochilor

Andreea Damian

Companiile de produse cosmetice și lupta împotriva deșeurilor din plastic

Andreea Damian

Femei puternice care au schimbat lumea modei

Andreea Damian

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Andreea Damian

Irina Shayk, prima reacție în contextul războiului din Ucraina. Ce mesaj are rusoaica

Andreea Damian

Scrie un comentariu