Home > Slider > Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale

Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale

vanessa paradis

Lily Rose Depp are aproape 19 ani și e o domnișoară în toată firea. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale, actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, și s-a făcut model, dar pare să-i calce pe urme și tatălui ei, Johnny Depp.

Aceasta e combinația perfectă dintre Johnny Depp și Vanessa Paradis. Lily Rose s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă, care deja atrage atenția jurnaliștilor. E înaltă, blondă, nonconformistă.

lily rose depp

O copie aproape fidelă a mamei ei, adolescenta face declarații controversate, uimindu-și până și părinții. Ea a zis că are o sexualitate fluidă și a realizat un pictorial interesant pentru „Self Evident Project”, o comunitate în care oamenii nu se identifică drept heterosexuali, ci acceptă orice preferință intimă a membrilor.

lily rose depp

Iar dacă se mai îndoia cineva de frumusețea sa, Lily Rose este un fotomodel foarte apreciat. După mai mulți ani în care a fost considerată muza lui Karl Lagerfeld și a bifat două campanii Chanel, tânăra și-a făcut și marele debut ca model la show-ul Chanel Metiers d’Arts din Paris în decembrie 2016.

Activă în lumea modei dar și a filmului deopotrivă, Lily Rose participă la evenimente pretențioase de modă și impresionează de fiecare dată cu frumusețea ei. De altfel, toate pozele ei de pe Instagram demonstează că adolescenta a luat tot ce-i mai bun de la celebrii Johnny Depp și Vanessa Paradis.

 

Sursa foto: Instagram

Articole asemanatoare
Johnny Depp
Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson
JOHNNY DEPP s-a insurat! Detalii neasteptate! Cine e nevasta! FOTO!
APOCALIPSA dupa Johnny Depp: VANESSA PARADIS, nud cu marijuana / FOTO
Vanessa Paradis inregistreaza un nou album dupa divortul de Depp

Comenteaza acest articol

Ce fată frumoasă are Vanessa Paradis. E leită mamei sale

by Andreea Damian   1 min
0