Tabu
PEOPLESlider

Ce i-a propus Mr. Pink lui Irinel Columbeanu după ce a auzit că ajuns la azil. Reacția fostului afacerist

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la același azil în care tatăl lui și-a trăit ultimii ani din viață. Averea fabuloasă pe care Irinel o avea s-a evaporat, iar familia sa se află la mii de kilometri distanță de el. 

Povestea lui Irinel a înduioșat mulți oameni, astfel câteva persoane s-au oferit să contribuie financiar la suma necesară pe care Irinel trebuie să o plătească pentru a putea locui în azilul din Ghermănești. Se pare că nici Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor, nu a rămas indiferent.

Mr. Pink i-a sugerat lui Columbeanu să se mute în Statele Unite ale Americii și să se stabilească într-un centru pentru persoane în vârstă, urmând ca toate cheltuielile să fie acoperite de către afaceristul chinezi.

Recent, apropiații lui Irinel Columbeanu susțineau pentru cancan.ro că Mr. Pink, partenerul Moncăi Gabor, s-ar fi oferit să-l ajute pe acesta și să-i plătească un azil de lux în SUA pentru a fi alături de fiica lui, Irina. 

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”. 

De asemenea, apropiații omului de afaceri spuneau că acesta a ajuns la azil, după ce a avut câteva episoade în care și-a pierdut memoria. „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat nonstop”.

Irinel Columbeanu neagă că Mr. Pink, iubitul fostei sale soții, s-ar fi oferit să-l ajute și să-i plătească un azil de lux în Statele Unite ale Americii. De asemenea, omul de afaceri spune că Monica Gabor nu l-a contactat până acum.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America, pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!

Medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, că pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cancer de sân | Această vitamină joacă un rol esențial

Andreea Damian

Practic sau cool? Învață să alegi încălțămintea pentru copilul tău

Tabu Tabu

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni

Andreea Damian

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, nu crede că Elon Musk ar trebui să colonizeze Marte

realitatea

Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor. Cum arată micuța Lilibet la prima ei aniversare

Andreea Damian

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Primele imagini de la cununie

Andreea Damian

Scrie un comentariu