Home > Sex-Relatii > Ce nu le place bărbaților când vine vorba de sex

Ce nu le place bărbaților când vine vorba de sex

01. Surprizele în pat pot fi plăcute. Dar nu și asta. Multe din femeile din ziua de azi se gândesc că un deget introdus în puncte mai discrete ale bărbaților poate fi sexy și cauza plăcere. Nu asta este și părerea bărbaților care se sperie de mama focului atunci când se simt atinși unde nu trebuie.

02.
Minutele care vin imediat după o partidă de sex se materializează de cele mai multe ori în îmbrățișări tandre. Bărbații nu sunt tocmai înnebuniți după clipele astea, dar fac o concesie de dragul partenerele lor. Ceea ce nu le place deloc este că unele femei găsesc de cuvință să chițăie sau să imite diverse animale "drăguțe". Așa că sfatul nostru e să vă bucurați de respectivele îmbrățișări cu gura închisă.

03. Unele doamne și domnișoare se apucă să-și sărute partenerii pe tot corpul. Mai sus, mai jos, mai la stânga, mai la dreapta. Iar asta nu prea funcționează la ei care se gândesc: "Oare de ce nu poate să-mi facă direct un sex oral?".

04. Încă un sfat pentru după sex: nu îi luați în brațe decât dacă vă cer asta. inițiativa ar trebui să vină mereu din partea lor. Dacă ei vor să vă ia în brațe sau să fie luați în brațe, vă vor spune sau o vor face pur și simplu.

05. Vânturile. Din cauza plăcerii incontrolabile, sau varii alte motive, unele femei se mai scapă. Iar asta poate tăia orice poftă de sex. Așa că, mare grijă!

06. Femeile nu ar trebui să se folosească de sex ca de o armă. Multe dintre femei își pedepsesc bărbații refuzându-le o partidă de sex. După care multe se întreabă de ce au căutat plăcere în altă parte. Cel mai bun sfat e să încercați să obțineți ce vreți cu ajutorul minții.

07. Femeile nu ar trebui să mai facă și altceva în timpul sexului. Nimic în afară de sex. Așa că nu încercați să-l faceți să vă spună că vă iubește sau, mai rău, să continuați o ceartă. Așa că, dacă nu are o tentă sexuală, opriși orice tip de comunicare.

08. Multe dintre reprezentantele sexului frumos se laudă cu performanțele iubitului. Fie că acestea sunt grozave sau dezastruoase, ei nu vor să se afle. Nu de la iubitele lor. Acest lucru nu îi deranjează, în cazul unei cronici pozitive, dacă vine de la o parteneră de o noapte.

09. Femeile și bărbații trebuie să împartă atribuțiile în timpul sexului. Adică nu trebuie să așteptați ca partenerul să facă toată treaba. Participați, altfel ei se vor gândi fie că nu vă place, fie că nu vă pricepeți!  

Articole asemanatoare
sex
5 tehnici care prelungesc plăcerea sexuală și te ajută să obții orgasme multiple
roboții pentru sex
Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei
sex
Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus
sex
Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului

Comenteaza acest articol

Ce nu le place bărbaților când vine vorba de sex

by realitatea   2 min
0