Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Am urmărit acest trend încă de acum vreo 10 ani. Pe atunci erau la modă animatoarele prin clipurile de manele. Apoi au început să fie invitate (fetele care apăreau în clipurile maneliștilor) la petreceri private prin cluburi. Uneori chiar și afară, în alte țări dar tot în comunitățile de români. Era un spectacol fantastic cum bărbații erau capabili să dea sute de euro pentru un dans din buric la limita dintre dans la bară și discotecă, un fel de show sexy dar nu chiar streaptease căci fetele aveau mândria lor. Gurile rele spuneau încă de pe atunci că de altfel, grosul banilor se făcea după show, atunci când se negociau partide private de sex. Nu știu, de ce să zic, genul acesta de zvonistică plutește în aer peste tot unde sunt mai mult de 10 bărbați excitați de alcool sau ce alte substanțe halucinogene mai folosesc și muzică plus întuneric. Căci da, unul dintre ingredientele principale al unui show cu animatoare (aproximativ aceleași sau oricum, același stil) era semiîntunericul din cluburile respective. Showul părea că e mai cool, mai pe furiș, mai clandestin așa, rezervat, particular, tabu.

Anii au trecut cu aceleași fete care au ajuns să fie chemate tot mai des la cât mai multe astfel de petreceri, au avut chiar și un contract la Antena 1 la Un show păcătos (probabil asta doar le-a crescut notorietatea și prețul pentru party-uri) și două dintre ele au avut și o emisiune specială – Asistentele – tot în trustul respectiv. Urmăream emisiunea, nu era doar despre show-urile private în sine, nu le vedeai doar dansând, își prezentau o mică parte din viață, mereu pe drumuri, mereu obosite, cu bune și rele cotidiene, exasperate de multe ori de hormonii și bădărănia bărbaților care le înconjurau. Ana (Maria Mocanu) și Loredana (Chivu) deveniseră un fel de mini-vedete. Mă uitam că pe măsură ce erau difuzate episoadele acestui reality cu ele, exista o transformare, cumva, toată intriga din viețile lor private le umaniza, nu mai erau niște simple bucăți de carne festivă. Ana cel puțin avea niște observații super de bun simț la adresa societății și îmi plăcea felul în care încerca să o tempereze pe Loredana care era absolut fascinată de ușurința cu care făcea banii. Poveștile lor de viață, așa cum probabil bănuiți, nu erau dintre cele mai fericite.

Apoi s-a întâmplat dosarul în care mai multe dive erau acuzate că ar face sex în schimbul banilor. Apoi alte scandaluri în care erau cumva implicate deși nu direct. Fetele n-au mai primit contracte cu televiziunea. Ana nu știu ce mai face, cred că s-a retras din afacerea cu dansul. Dar Loredana a rămas, mai nou o văd dansând cu o nouă stea – Cristina Pucean. Și am văzut-o recent pe Youtube în diverse alte clipuri de pe la nunți de data aceasta. Pentru că acum, ceea ce se petrecea în cluburi, în semiîntuneric, se întâmplă în săli de nunți, uneori chiar și în aer liber – ziua sau oricum în lumina reflectoarelor, de față cu bunici, mătuși, soții, copii, vărul ăla despre care nu știe nimeni nimic și vecinii de prin cartier care au venit să le ureze mirilor casă de piatră.

E un spectacol mai degrabă ridicol (nu mai ridicol însă decât un show-room cu mașini de lux și promoterițe), fetele sunt îmbrăcate la fel (adică mai mult dezbrăcate), au investit cu toatele foarte mult în corpul lor – sâni, fund, buze, pomeți, etc – toate îmbunătățite până la punctul în care sunt gata să plesnească. Mireasa, nașele, cuscrele, domnișoarele de onoare, bunicile, mătușile și toate celelalte invitate se așează strategic într-o parte iar domnii lor soți se duc în partea cealaltă. Se creează două tabere, e aproape ca un fel de provocare între sexe, un fel de război mut femei vs bărbații lor. Doamnele râd superior urmărind show-ul (ești tu frumoasă dar tot la mine se întoarce), sau urmăresc cu atenție mișcările și outfitul animatoarelor în timp ce acestea mimează un fel de act sexual ritmat, fac poze, filmează și aruncă priviri veninoase spre soții care le sorb din priviri și le bagă bani în sutiene și chiloți. Copiii, ce știu ei, aleargă de colo-colo și mai smulg câte o pană sau mărgică din costumele de scenă stil carnaval brazilian. Clipurile de genul acesta ajung la zeci sau sute de mii de vizualizări pe Youtube și presupun că există un fel de fală printre nuntași – al cărui clip este mai vizualizat și ce ai pe masa nuntașilor când te prezinți așa, tuturor. De asemenea, s-ar putea să mă înșel dar cred că domnii lângă care se așează strategic animatoarele în speranța că le vor umple lenjeria de bani sunt un fel de ștabi cunoscuți, pe unii i-am văzut pe la mai multe nunți. Practic e un fel de film de matrimoniale pentru fetele care vor iubiți potenți financiar. Știi că dacă le dă unor animatoare bani așa ușor, pentru două unduieli (cel mai amuzant mi se pare momentul în care unul dintre cântăreți strigă scoate șarpele – scoate talentul, ceea ce înseamnă o unduire mai provocatoare decât în general), păi ție ca iubită îți ia măcar o mașină second. Toată această nebunie se petrece în familie, nimeni nu pare supărat sau deranjat, nu există (sau nu par să existe) supărări prea mari între soți, aproape că ai senzația că doamnele le lasă domnilor lesa mai lungă la nuntă de dragul celor sărbătoriți și na, ca să fie în pas cu vremurile, să fie la modă. Un fel de familie tradițională cu scutire festivă la distracție mai progresistă. Adolescentele par să zică: gata, asta vreau să mă fac când scap de ai mei iar adolescenții băieți cred că au material de vise ude cel puțin o lună după eveniment. Un fel de plăcintă românească cu de toate.

ARTICOLE SIMILARE

Shopping online Mercedes-Benz România, atât de chic!

realitatea

Mihai Bendeac: “AM TRĂIT CU ACEST SECRET PREA MULT TIMP. Trebuie sa vorbesc despre asta!”

Nu există cale de împăcare! Cătălin Măruță și Alex Velea, replici tăioase

Andreea Damian

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

Ce a transmis Flavia Mihășan, după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl copiilor săi

Andreea Damian

Meghan Markle și Prinul Harry, în pragul despărțirii

Andreea Damian

Scrie un comentariu