Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce transformare: Minodora a slăbit peste 25 de kilograme

Ani de zile îndrăgita solistă Minodora, pe numele ei de familie Muntean, care ani de zile a cântat sub pseudonimul “Minodora la Maxim” cântărea multe kilograme în plus. Zilele acestea solista a publicat niște fotografii cu ea în care apare extrem de slabă și nu mai aduce cu solistă care cânta pe vremuri manele.

minodora acum
minodora acum

Solista care acum arătă într-un fel anume acum ani de zile, acum este o nouă Minodora de 42 de ani, pe care poate mulți nu o recunosc când o văd. Solista care este soție și mamă, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care povestește ce a făcut că să arate atât de bine și cum a făcut. “Dragele mele doamne! M-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului.

minodora acum un an
minodora acum un an

Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin (pentru că nu poți datorită operației) însă, fffoarte des am început să mă îngraș… 8 kg!!! Nu mi-a convenit deloc!!! De anul trecut DIETĂ (încet dar sigur) AMBIȚIE!!! Trebuia… Ps: va arat și niște poze de anul trecut, dintr-o emisiune, unde am fost invitată cu soțul și băiatul… era 14 Fabruarie de Ziua Indrăgosților!”, a scris Minodora lîngă aceste fotografii. Diferența este vizibilă. Astfel că solista a slăbit peste 25 de kilograme.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Loredana Chivu nemachiată şi fără filtre. Iată adevărata față a vedetei!

Andreea Damian

Anda Adam și Amna, la cuțite. Ce au avut de împărțit?

Andreea Damian

Licitație NYC ⎥ Prima ediție a operei lui Platon

Ciocîrlan

Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca

Andreea Damian

Roxana Vancea a plătit 20.000 de euro ca să scape de cel mai mare complex al ei

Andreea Damian

8 alimente care sunt toxice atunci când sunt consumate crude

Andreea Damian

Scrie un comentariu