Tabu
PEOPLESlider

Ce transformare: Minodora a slăbit peste 25 de kilograme

Ani de zile îndrăgita solistă Minodora, pe numele ei de familie Muntean, care ani de zile a cântat sub pseudonimul “Minodora la Maxim” cântărea multe kilograme în plus. Zilele acestea solista a publicat niște fotografii cu ea în care apare extrem de slabă și nu mai aduce cu solistă care cânta pe vremuri manele.

minodora acum
minodora acum

Solista care acum arătă într-un fel anume acum ani de zile, acum este o nouă Minodora de 42 de ani, pe care poate mulți nu o recunosc când o văd. Solista care este soție și mamă, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care povestește ce a făcut că să arate atât de bine și cum a făcut. “Dragele mele doamne! M-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului.

minodora acum un an
minodora acum un an

Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin (pentru că nu poți datorită operației) însă, fffoarte des am început să mă îngraș… 8 kg!!! Nu mi-a convenit deloc!!! De anul trecut DIETĂ (încet dar sigur) AMBIȚIE!!! Trebuia… Ps: va arat și niște poze de anul trecut, dintr-o emisiune, unde am fost invitată cu soțul și băiatul… era 14 Fabruarie de Ziua Indrăgosților!”, a scris Minodora lîngă aceste fotografii. Diferența este vizibilă. Astfel că solista a slăbit peste 25 de kilograme.

ARTICOLE SIMILARE

Gala Oscarurilor va fi foarte diferită anul acesta

Andreea Damian

Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor

Tabu Tabu

O VEDETA de la Hollywood e, in secret, PROSTITUATA DE LUX/ Afla cine!

O scurtă privire asupra noului documentar The Beatles: Get Back

Andreea Damian

Selma Blair s-a ras în cap și merge în baston

Andreea Damian

Dana Săvuică, secretul pe care l-a ținut ascuns despre fiica sa: „E un subiect tabu”

Andreea Damian

Scrie un comentariu