Tabu
Image default
CULTURESlider

Chuck Norris si-a gasit nasul, Black Friday!

In mijlocul desertului, o femeie, dupa o zi si jumatate de mers prin soarele arzator, zareste douachuck_norris_si-a_gasit_nasul4 panouri. Pe unul scrie: „Apa rece si proaspata la 1 kilometru distanta – dreapta”, iar pe celalalt: „Reducere de 30% la apa la 10 kilometri distanta – stanga”. Femeia alege sa o ia in stanga, nu pentru ca nu ar fi avut bani la ea, ci pentru ca Black Friday!

Odata cu aceasta „sarbatoare” apar cele mai amuzante filmulete care instant devin virale, apar tepele si evident regretele. E ok sa astepti reducerile de Black Friday, sa strangi bani tot anul pentru asta, sa stai in fata magazinelor la 3 dimineata asteptand sa inceapa show-ul. Nu e tocmai ok sa te bati pentru produse cu chuck_norris_si-a_gasit_nasul2alti „insetati”, sa iti cumperi ce nu ai nevoie in mai multe culori, dimensiuni etc.

Black Friday este ziua care marcheaza inceputul sezonului de iarna, vine din America si cade intotdeauna dupa Ziua Recunostintei. “Nu e ironic? Majoritatatea americanilor cheltuiesc o groaza de bani pe lucruri noi imediat dupa ce au spus ca sunt recunochuck_norris_si-a_gasit_nasulscatori pentru ceea ce au deja.” – este una din glumele care apar acum pe net. Si dupa cum spune poporul “In gluma se spune adevarul!”.

La noi, Black Friday a aparut in 2010-2012, pentru ca trebuie sa sarbatorim si noi shopping-uind, de parca nu facem asta tot anul. Reducerile “echuck_norris_si-a_gasit_nasul5xtraterestre”, dupa cum ne spun unele magazine, de Black Friday ne ademenesc pe toti. Parca sedati, ne ducem, stam la cozi interminabile, ne inghesuim, uneori tipam unii la altii si ne alegem cu cateva vanatai. Dar nu va speriati asta se intampla peste tot!

Sincer, nu inteleg! Reducerile de 50%, 60% sau 70% sunt de domeniul viselor, pentru ca, din pacate, sunt foarte rare, mai spre deloc. A nu se intelege ca trebuie sa renegam aceasta sarbatoare a shopping-ului, ci trebuie doar sa trecem printr-o sita avantajele si dezavantajele acestei zile.

Vinerea Neagra genereaza cele mai mari vanzari, de 15 ori mai mari ca intr-o zi normala. Cine are de castigat? Reduceri sunt la fiecare sfarsit de sezon, sau fara graba puteti urmari preturile produselor preferate, iar atunci cand pretul scade il achizitionati. E ca la bursa!

ARTICOLE SIMILARE

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Legenda lui “Oanta”: Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupului Song / O moarte stranie si un omagiu dupa 20 de ani

realitatea

ARTMARK – deschidere de an pe piata de arta

Torsul pisicii are efecte terapeutice. INFOGRAFIC fascinant care îți dă motive să-ți iei una

Andreea Damian

Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

Andreea Damian

1 comentariu

dou 21 November 2015 at 21:14

Da unde isi pierduse Chack Norris nasul si mai mult…cu ce respira?!

Răspunde

Scrie un comentariu