Tabu
PEOPLESlider

Cine a obținut custodia Ritei, fiica Ronei Hartner

Rona Hartner, o prezență emblematică pe scena artistică, a lăsat în urma ei nu doar o moștenire culturală impresionantă, ci și o familie divizată de dispute legate de viitorul fiicei sale. 

Rita, în vârstă de doar 17 ani, se confruntă cu greutăți în a-și găsi echilibrul în aceste circumstanțe dificile, mai ales în lumina relației complicate pe care o are cu tatăl său, Rocco Sedano.

Deși căsătoria dintre Rona și Rocco a durat doar un an și s-a încheiat acum 17 ani, urmările acesteia continuă să afecteze viața tinerei Rita.

Surse apropiate familiei susțin că Rocco a fost o prezență absentă în viața Ritei, în ciuda dorinței Ronei ca fiica sa să beneficieze de dragostea și atenția tatălui său. După decesul artistei, Rita a căutat sprijin în sânul familiei maternelor, dar a întâmpinat și reacții neprietenoase din partea tatălui său, care, potrivit acuzațiilor, a încercat să o intimideze cu amenințări. 

În ciuda dorințelor exprimate de Rona înainte de a muri, lupta pentru custodia Ritei a fost complicată și tensionată. Rocco Sedano a fost acuzat de familie că își dorește custodia fiicei sale doar pentru a beneficia de ajutoarele sociale oferite de statul francez, acuzații care au amplificat conflictul. 

„Cât despre relația copilului cu Rocco, n-a prea fost niciodată, fiindcă, de la 6 luni de viață, a rămas cu mama ei. Și cum, la acea vreme, Rona nu avea cetățenie franceză, încă, statul a impus ”garde partagee”, adică la 2 săptămâni trebuie să se intre în contact cu tatăl. Și, mai ales, orice decizie ar privi-o până la majorat să fie luată cu acordul lui. (…) Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a declarat cu altă ocazie Dana Cristescu.

Decizia magistraților a venit ca un răspuns la această situație dificilă, stabilind ca Rita să rămână în grija bunicii și a unchiului său matern, la Toulon, Franța, unde adolescenta își continuă studiile și încearcă să-și găsească pacea după pierderea mamei sale. În plus, a fost stabilit și un program de vizită pentru Rocco, care îi va permite să își vadă fiica o dată la două săptămâni, în condițiile acceptate de adolescentă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Bobonete a renunțat la proiectele lui că să stea cu familia

Tabu Tabu

Teatru pe ritm de hip-hop, într-o premieră absolută la TNB: „E vina ta!”

Tabu Tabu

Theo Rose, dezvăluiri despre viața de mamă

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă soția medicului Valeriu Gheorghiță

Andreea Damian

Top cinci minciuni spuse de vedete!

realitatea

Motivul pentru care Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Fanii sunt foarte revoltați

Andreea Damian

Scrie un comentariu