Tabu
PEOPLESlider

Cine este blonda misterioasă de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Luma teatrului și a cinematografiei este din nou în doliu. Actorul Ion Dichiseanu a trecut în neființă la vârsta de 87 de ani.

Maestrul a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 22 mai. Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare și aplauze, având parte de niște funeralii organizate de o echipă de bărbați îmbrăcați la patru ace, cu ochelari negri și mănuși negre, flori și cruce speciale, toate marcate de detalii. În fruntea acestora a fost singură femeie, pe care publicul a remarcat-o imediat.

Înmormântarea maestrului, un spectacol solemn

Cei peste 200 de oameni prezenți în înmormântare s-au întrebat cine este femeia misterioasă care a condus mașina mortuară, îmbrăcată în alb și care a purtat pe umeri detașamentul militar.

Potrivit Click.ro, femeia care a condus mașina mortuară se numeșe Gabriela Lucuțar și este de profesie antreprenor de pompe funebre, adică persoana care se ocupă de organizarea unei înmormântări de neuitat. Nu a fost prima dată când Gabriela a fost surprinsă la funeraliile unei vedete.

foto: Click!

Aceasta a fost văzută prima oară la înmormântarea Ionelei Prodan, când aceasta a purtat crucea și tabloul celebrei artiste.

„În România, serviciile funerare nu sunt ca în străinătate, aici firmele se ocupă de puțin, lăsând greul pe umerii familiei îndoliate. Firma pe care eu o conduc, „Casa Funerară MemoriaL”, se ocupă să facă totul ca în străinătate. Noi ne ocupăm de tot, luăm familiei de pe cap tot ce înseamnă organizare. Încercăm să ținem cont de detalii, să personalizam totul, să facem un eveniment cu stil, cu clasă, așa cum am procedat și la domnul Ion Dichiseanu, să aibă parte de un moment la înălțime, așa cum a fost dânsul în cariera sa. Așa am făcut și la doamna Ionela Prodan, la domnul Sebastian Papaiani, la artista Maria Butaciu sau la tatăl fotbalistului Ionuț Lupescu”, spune Gabriela Lucuțar.

ARTICOLE SIMILARE

Cine e și cum arată iubita secretă a premierului Florin Cîțu

Andreea Damian

Pijamale pentru cupluri. Sfaturi despre cum să alegi materialele cele mai confortabile

Tabu Tabu

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

realitatea

Reghe, pulverizat! Anamaria Prodan rupe tăcerea: “Până la urmă, Reghecampf era soțul meu, nu invers. Poate căsnicia i-a fost o pălărie prea mare!”

Tabu Tabu

Delia a aflat că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu