Tabu
PEOPLE

Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu

andreea berecleanu

De când nu mai este prezentatoare de știri fermecătoarea vedetă este mult mai prezența în viață copiilor ei dar și pe rețelele de socializare. Asfel că postările ei sunt foarte citite, iar Andreea Berecleanu (45 de ani) se simte bine când are nenumărate aprecieri și comentarii. Zilele trecute ea a făcut o postare nu numai pentru fani dar și pentru părinții care o urmăresc.
Astfel că vedeta de televiziune a postat câteva sfaturi prețioase pe care le puteți citi și voi în continuare. “Cum să iubești un copil: 10 principii ale celebrului educator Janusz Korczak 1. Nu aștepta de la copilul tău că va fi ca tine, sau cum îți dorești tu să fie. Ajută-l să devină el însuși. 2. Nu cere de la copil răsplată pentru tot ce ai făcut pentru el. I-ai dăruit viață, cum ar putea să te mulțumească? El va dărui viață altcuiva, iar aceasta este o lege ireversibilă de recunoștință. 3. Nu demonstra nemulțumirile tale asupra propriului copil, pentru a nu-ți mânca amarul la bătrânețe.

andreea-berecleanu-copii
andreea-berecleanu-copii

Căci, ce semeni aia vei culege. 4. Nu aborda problemele copilului cu superioritate. Viața e oferită fiecăruia după puteri, fii sigur, viața poate fi dificilă pentru el, nu mai puțin decât pentru tine, ba poate și mai mult căci nu are experiență. 5. Nu-l umili! 6. Nu uita, cele mai importante întâlniri sunt întâlnirile cu copiii noștri. Oferă-i atenția maximă — nu știi niciodată pe cine poți întâlni în propriul copil. 7. Nu te chinui, dacă nu poți face totul pentru copilul tău, dar ține minte: pentru copil nu s-a făcut suficient, în cazul în care nu s-a făcut tot posibilul. 8. Copilul nu e tiran, care îți monitorizează întreaga viață, nu e doar carne și oase. E o cale prețioasa, pe care viața ți-a oferit-o. Această iubire nelimitată a mamei și a tatălui nu pentru “copilul meu” sau “copilul nostru”, ci pentru un suflet. 9. Învață să iubești un copil străin. Niciodată nu te comporta cu unul străin cum nu ți-ai dori să se comporte ceilalți cu propriul tău copil. 10. Iubește-ți copilul în orice ipostază — netalentat, ghinionist, adult. Vorbind cu el, fii fericit fiindcă copilul e o sărbătoare, care încă se desfășoară în viața ta. P.S Am ilustrat acest decalog cu pozele copiilor mei, nu am vrut sa folosesc imaginea altor copii la intamplare. Asta nu inseamna ca nu este o lectie pentru toti parintii din lume. Chiar daca suntem de acord sau credem ca stim deja, e bine sa nu uitam niciodata!”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

realitatea

Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Andreea Damian

Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

Andreea Damian

Cum și-a sărbătorit Lili Sandu iubitul de ziua lui

Tabu Tabu

Alina Eremia isi provoaca fanii la „Vanatoarea de versuri”!

realitatea

Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu