Tabu
PEOPLE

Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu

De când nu mai este prezentatoare de știri fermecătoarea vedetă este mult mai prezența în viață copiilor ei dar și pe rețelele de socializare. Asfel că postările ei sunt foarte citite, iar Andreea Berecleanu (45 de ani) se simte bine când are nenumărate aprecieri și comentarii. Zilele trecute ea a făcut o postare nu numai pentru fani dar și pentru părinții care o urmăresc.
Astfel că vedeta de televiziune a postat câteva sfaturi prețioase pe care le puteți citi și voi în continuare. “Cum să iubești un copil: 10 principii ale celebrului educator Janusz Korczak 1. Nu aștepta de la copilul tău că va fi ca tine, sau cum îți dorești tu să fie. Ajută-l să devină el însuși. 2. Nu cere de la copil răsplată pentru tot ce ai făcut pentru el. I-ai dăruit viață, cum ar putea să te mulțumească? El va dărui viață altcuiva, iar aceasta este o lege ireversibilă de recunoștință. 3. Nu demonstra nemulțumirile tale asupra propriului copil, pentru a nu-ți mânca amarul la bătrânețe.

andreea-berecleanu-copii
andreea-berecleanu-copii

Căci, ce semeni aia vei culege. 4. Nu aborda problemele copilului cu superioritate. Viața e oferită fiecăruia după puteri, fii sigur, viața poate fi dificilă pentru el, nu mai puțin decât pentru tine, ba poate și mai mult căci nu are experiență. 5. Nu-l umili! 6. Nu uita, cele mai importante întâlniri sunt întâlnirile cu copiii noștri. Oferă-i atenția maximă — nu știi niciodată pe cine poți întâlni în propriul copil. 7. Nu te chinui, dacă nu poți face totul pentru copilul tău, dar ține minte: pentru copil nu s-a făcut suficient, în cazul în care nu s-a făcut tot posibilul. 8. Copilul nu e tiran, care îți monitorizează întreaga viață, nu e doar carne și oase. E o cale prețioasa, pe care viața ți-a oferit-o. Această iubire nelimitată a mamei și a tatălui nu pentru “copilul meu” sau “copilul nostru”, ci pentru un suflet. 9. Învață să iubești un copil străin. Niciodată nu te comporta cu unul străin cum nu ți-ai dori să se comporte ceilalți cu propriul tău copil. 10. Iubește-ți copilul în orice ipostază — netalentat, ghinionist, adult. Vorbind cu el, fii fericit fiindcă copilul e o sărbătoare, care încă se desfășoară în viața ta. P.S Am ilustrat acest decalog cu pozele copiilor mei, nu am vrut sa folosesc imaginea altor copii la intamplare. Asta nu inseamna ca nu este o lectie pentru toti parintii din lume. Chiar daca suntem de acord sau credem ca stim deja, e bine sa nu uitam niciodata!”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Anamaria Vartolomei, actrița franco-română care a câștigat Premiul César pentru cea mai bună tânără speranță feminină

Andreea Damian

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Kamara, primele declarații despre relația pe care a avut-o cu iubita lui Reghe

Andreea Damian

Delia, vacanță exotică de 25.000 de euro

Tabu Tabu

Bruce Willis, prima apariţie publică după anunțul că suferă de afazie

Andreea Damian

Scrie un comentariu