Home > Slider > George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

george burcea

Una dintre despărțirile cu scântei de anul acesta a fost și cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, căci cei doi nu s-au mai înțeles. El i-a spus că nu mai simte nimic pentru ea iar Andreea se spune că l-ar fi raportat la poliție pentru că se droga. Din fericire, viață merge mai departe pentru amândoi, chiar și pe vreme de corona virus.
Dacă Andreea Bălan s-a închis în casă cu cele două fetițe și cu mama să din cauza de coronavirus, George Burcea își vede de viață lui și de proiectele lui, neavând resursele necesare să treacă peste această perioada. Mai are filmări, pe care probabil le-a amânat, poate să scrie la cărțile lui de versuri, pe care în viitor le poate publică după ce trece pandemia.

george burcea tuns

george burcea tuns

Însă actorul și scriitorul are grijă și de imaginea lui și a făcut o schimbare de look. George Burcea a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu el în care apare tuns la chelie. “I-am spui lui @zhenovie sã-mi ia puțîn din vârfuri, dar cred cã a greșit-o. Mãcar de-mi lãsă breton că @ronaldo în 2002”, a scris actorul pe paginile lui de socializare. Pentru George Burcea viață merge mai departe și dacă acum nu poate merge să-și vadă fetițele, acest lucru se va reglemanta după ce va lua sfârșit pandemia. Actorul se concentrează pe proiectele lui și pe ce are de făcut în următoarea perioada și se gândește că va începe muncă imediat după ce va putea să-și reaia proiectele pe care le-a pus în așteptare din cauza coronavirusului. După cum vedeți în imaginile de pe rețelele de socialziare, probabil că George Burcea lucra la un film sau la o piesă de teatru căci are imagini cu el în care are părul alb și probabil că sunt dintr-un proiect nou.

Articole asemanatoare
Andreea Balan
Andreea Bălan are tot mai multe contracte bănoase după despărțire
andreea-balan
Andreea Bălan în război cu Misty, partenera lui Keo, fostul ei iubit!
andreea antonescu
Ce își dorește să facă Andreea Antonescu după 15 mai! De ce îi e dor vedetei
George-Burcea
Cum arată fratele și mama lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Comenteaza acest articol

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

by Tabu Tabu   1 min
0