Tabu
Image default
PEOPLESlider

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

Una dintre despărțirile cu scântei de anul acesta a fost și cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, căci cei doi nu s-au mai înțeles. El i-a spus că nu mai simte nimic pentru ea iar Andreea se spune că l-ar fi raportat la poliție pentru că se droga. Din fericire, viață merge mai departe pentru amândoi, chiar și pe vreme de corona virus.
Dacă Andreea Bălan s-a închis în casă cu cele două fetițe și cu mama să din cauza de coronavirus, George Burcea își vede de viață lui și de proiectele lui, neavând resursele necesare să treacă peste această perioada. Mai are filmări, pe care probabil le-a amânat, poate să scrie la cărțile lui de versuri, pe care în viitor le poate publică după ce trece pandemia.

george burcea tuns
george burcea tuns

Însă actorul și scriitorul are grijă și de imaginea lui și a făcut o schimbare de look. George Burcea a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu el în care apare tuns la chelie. “I-am spui lui @zhenovie sã-mi ia puțîn din vârfuri, dar cred cã a greșit-o. Mãcar de-mi lãsă breton că @ronaldo în 2002”, a scris actorul pe paginile lui de socializare. Pentru George Burcea viață merge mai departe și dacă acum nu poate merge să-și vadă fetițele, acest lucru se va reglemanta după ce va lua sfârșit pandemia. Actorul se concentrează pe proiectele lui și pe ce are de făcut în următoarea perioada și se gândește că va începe muncă imediat după ce va putea să-și reaia proiectele pe care le-a pus în așteptare din cauza coronavirusului. După cum vedeți în imaginile de pe rețelele de socialziare, probabil că George Burcea lucra la un film sau la o piesă de teatru căci are imagini cu el în care are părul alb și probabil că sunt dintr-un proiect nou.

ARTICOLE SIMILARE

Leapșa pe marile ecrane – TAG – comedie după fapte reale

Dora Constantinovici

Andreea Raicu, criticată după ce mama ei a făcut coronavirus

Tabu Tabu

Scriitoarea israeliană Zeruya Shalev – premiul Jan Michalski pentru Literatură 2019

realitatea

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Andreea Damian

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Boala Lyme și ce pericole are mușcătura de căpușă

Andreea Damian

Scrie un comentariu