Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunţ neaşteptat la 6 luni de la nuntă

Cleopatra Stratan și Edward formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au vorbit în premieră despre apariţia unui copil în viaţa lor.

Artiștii sunt hotărâți să mai aștepte până vor deveni părinți. Cleopatra are doar 19 ani, Edward, 24 de ani. Prin urmare, își doresc să călătorească mult înainte de a avea un copil.

Cei doi au acordat un interviu pentru Ciao! unde au vorbit despre planurile lor. Întrebată unde se vede peste cinci ani, Cleoapatra Stratan a răspuns: „Cel mai probabil în creștere, pe plan profesional, cu multe piese, proiecte și concerte. Pe partea personală presupun că va apărea și un copil în timp de cinci ani! Călătorind în toată lumea și desigur, la fel de îndrăgostiți!”.

Frumoasa artistă a dezvăluit şi cum este relaţia sa cu Edward Sanda. „Legat de cucerire, mai bine îl întrebați pe Edward, el știe cel mai bine ce l-a atras la mine. Totuși nu am avut ca scop să îl cuceresc într-un fel anume, am fost doar eu însămi! Nu am fost niciodată geloasă pe Edward și cu atât mai puțin să mă gândesc cum să îl țin departe de tentații. Atâta timp cât există respect, iubire și încredere reciprocă, dispar aceste dubii. A iubi un om din tot sufletul nu este un truc într-o relație de lungă durată. Ne cunoaștem atât de bine încât, uneori, nu trebuie să vorbim pentru a ne înțelege. Edward este omul pe care îl simt de la kilometri și cu ochii închiși. Și nu, n-avem nevoie de teste de relație ca să ne descoperim unul pe celălalt”, a spus Cleopatra Stratan.

„Tatăl meu ne-a dat cel mai important sfat pe care îl poate da un tată copiilor lui. Și anume să facem totul împreună. Iar grijile și problemele să treacă pe lângă noi, nu prin noi! Prefer să ieșim în oraș la o prăjitură. Nu sunt adepta cadourilor scumpe, mai ales a bijuteriilor. Sigur că ne dorim să mai vizităm și alte țări, ne-am programat o mini-vacanță la Paris în această primăvară. Sunt foarte fericită și recunoscătoare în fiecare zi pentru tot ce trăiesc!”, a mai spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul

Tabu Tabu

Afla cum poti sa iesi in evidenta doar cu un… palton

realitatea

Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Tabu Tabu

Alec Baldwin și-a văzut fiica aproape goală pe Instagram iar reacția lui e incredibilă

Andreea Damian

Gillian Anderson devine „doamna de fier” în sezonul 4 din „The Crown”

Andreea Damian

Mii de animale sălbatice au fost confiscate de Interpol de la rețelele criminale

realitatea

Scrie un comentariu