Tabu
Image default
CULTURE What's hot

COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

Zsolt jr şi-a fracturat clavicula în curtea şcolii, în recreaţia mare. A vrut să-i arate unui coleg o “schemă” învăţată de el la fotbal şi a căzut, accidentându- se destul de serios.

Tatăl lui, Zsolt Csergo, l-a dus de urgenţă la spital, unde i s-a pus un bandaj special pe care juniorul trebuie să îl poarte o lună. În tot acest timp, puştiul nu are voie să mişte mâna dreaptă:

“Medicii i-au interzis să mişte mâna dreaptă, dar el nu şi nu. «Mami, nu vezi că trebuie să îmi fac lecţiile?», îmi tot spune el. Am renunţat să îl mai ducem la sport până ce medicii îi vor face o nouă radiografie, ca să vedem cum a evoluat. E tare energic, l-am dat la trei sporturi (înot, hochei şi fotbal), ca să îşi mai consume energia, dar tot ca un titirez este”, a declarat Nicoleta în exclusivitate pentru www.Libertatea.ro

La indicaţiile medicilor, Nicoleta şi Zsolt vor fi nevoiţi să-şi monitorizeze atent fiul, întrucât o clipă de neatenţie i-ar putea agrava problemele.

Ar putea ajunge la operaţie

“Dacă se loveşte din nou la claviculă, va fi nevoie de operaţie, să i se introducă o tijă metalică”, a declarat Nicoleta încă marcată de spaima pe care a trăi-to în momentul în care a fost anunţată că fiul ei a ajuns la spital.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa alungi stresul in sezonul rece

Spectacole online | London International Mime Festival

Ciocîrlan

Andreea Bocelli

realitatea

Rokolectiv Soundcamp

realitatea

BIANCA – meniul surprinzator de la NUNTA!

A făcut fertilizare in vitro. Ce vedetă de la noi ar putea să aibă cvintupleţi!

2 comentarii

MIHAI PAULA 18 October 2014 at 17:43

La 3 sporturi odata, nu este prea…..hartuit? Si scoala….?
Cand se mai odihneste, cand se mai joaca ??????
Este suprasolicitat….nu ti se pare?

Răspunde
MIHAI PAULA 18 October 2014 at 17:50

Bietul copil….
In ritmul asta, poti sa te mai astepti la accidente, chiar imbolnaviri. E prea solicitat. Daca are energie, nu inseamna ca trebuie sa-l….indopi, ca sa zic asa, cu prea multe activitati. Lasa-l sa se mai si joace. Si eu am o nepotica, super energica, dar merge doar la handbal, e suficient. Pentru ei, asa mici, e obositor, totusi, se trezesc dimineata, stau la scoala 3-4 ore…….

Răspunde

Scrie un comentariu