Home > Agenda > COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

Zsolt jr şi-a fracturat clavicula în curtea şcolii, în recreaţia mare. A vrut să-i arate unui coleg o “schemă” învăţată de el la fotbal şi a căzut, accidentându- se destul de serios.

Tatăl lui, Zsolt Csergo, l-a dus de urgenţă la spital, unde i s-a pus un bandaj special pe care juniorul trebuie să îl poarte o lună. În tot acest timp, puştiul nu are voie să mişte mâna dreaptă:

“Medicii i-au interzis să mişte mâna dreaptă, dar el nu şi nu. «Mami, nu vezi că trebuie să îmi fac lecţiile?», îmi tot spune el. Am renunţat să îl mai ducem la sport până ce medicii îi vor face o nouă radiografie, ca să vedem cum a evoluat. E tare energic, l-am dat la trei sporturi (înot, hochei şi fotbal), ca să îşi mai consume energia, dar tot ca un titirez este”, a declarat Nicoleta în exclusivitate pentru www.Libertatea.ro

La indicaţiile medicilor, Nicoleta şi Zsolt vor fi nevoiţi să-şi monitorizeze atent fiul, întrucât o clipă de neatenţie i-ar putea agrava problemele.

Ar putea ajunge la operaţie

“Dacă se loveşte din nou la claviculă, va fi nevoie de operaţie, să i se introducă o tijă metalică”, a declarat Nicoleta încă marcată de spaima pe care a trăi-to în momentul în care a fost anunţată că fiul ei a ajuns la spital.

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!
Nicoleta Luciu isi face operatie de micsorare a stomacului!

2 Responses

 1. MIHAI PAULA

  La 3 sporturi odata, nu este prea…..hartuit? Si scoala….?
  Cand se mai odihneste, cand se mai joaca ??????
  Este suprasolicitat….nu ti se pare?

 2. MIHAI PAULA

  Bietul copil….
  In ritmul asta, poti sa te mai astepti la accidente, chiar imbolnaviri. E prea solicitat. Daca are energie, nu inseamna ca trebuie sa-l….indopi, ca sa zic asa, cu prea multe activitati. Lasa-l sa se mai si joace. Si eu am o nepotica, super energica, dar merge doar la handbal, e suficient. Pentru ei, asa mici, e obositor, totusi, se trezesc dimineata, stau la scoala 3-4 ore…….

Comenteaza acest articol

COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

by   1 min
2